De meeste vrouwen hebben het ’s ochtends erg druk. Uit onderzoek van Beiersdorf blijkt dat het insmeren met een bodylotion er daardoor vaak bij inschiet. Een bodyproduct trekt namelijk niet altijd snel genoeg in, waardoor je je niet meteen kunt aankleden. Om dit ‘insmeerissue’ de wereld uit te helpen, ontwikkelde huidexpert NIVEA een nieuwe bodylotion: […]

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

De meeste vrouwen hebben het ’s ochtends erg druk. Uit onderzoek van Beiersdorf blijkt dat het insmeren met een bodylotion er daardoor vaak bij inschiet. Een bodyproduct trekt namelijk niet altijd snel genoeg in, waardoor je je niet meteen kunt aankleden. Om dit ‘insmeerissue’ de wereld uit te helpen, ontwikkelde huidexpert NIVEA een nieuwe bodylotion: NIVEA Express Body Lotion. De formule is verrijkt met zeemineralen waardoor deze, ondanks de lichte textuur, intensief hydrateert. De Nobelprijswinnende Hydra IQ-formule zorgt dat de huid meer dan 24 uur intensief gehydrateerd blijft. Naast een lotion introduceert NIVEA ook een gel verrijkt met Muntextract: NIVEA Express Body Gel; ook deze trekt direct in en geeft tegelijkertijd een verfrissende sensatie.

Intelligent ingrediënt
NIVEA Express Body Lotion en Gel bevatten een intelligent ingrediënt: Hydra IQ. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat het hydratatieproces van de huid verbetert, doordat het aantal Aquaporines (waterkanaaltjes) tussen de cellen toeneemt. Deze op een Nobelprijswinnende technologie gebaseerde formule garandeert dat de huid meer dan 24 uur lang gehydrateerd blijft. Niet alleen de nieuwe NIVEA Express-producten bevatten dit ingrediënt, de gehele Essentials-lijn van NIVEA is nu verrijkt met Hydra IQ om het vochtgehalte in de huid langdurig op peil te houden.

Geen tijd te verliezen
NIVEA Express Body Lotion en Gel helpen niet alleen non-stop bij het hydrateren van de huid, maar worden ook nog eens extra snel door de huid opgenomen. Zeemineralen zorgen namelijk voor een optimale vochtbalans van de huid, waardoor de producten, ondanks de lichte textuur, die voor deze snelle absorptie zorgt, intensief hydrateren. Hiermee gaat de wens van menig vrouw in vervulling: insmeren en direct aankleden, zonder tijd te verliezen!

NIVEA Express Body Lotion
De NIVEA Express Body Lotion biedt een langdurige hydratatie voor de normale tot droge huid. De ultra-lichte formule trekt direct in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel door de toevoeging van Zeemineralen. De lotion heeft daarnaast een heerlijke geur van blauwe lotus. NIVEA Express Body Lotion bevordert bovendien op natuurlijke wijze de continue vochtvoorziening van binnenuit voor een langdurig zachte en gehydrateerde huid.

NIVEA Express Body Gel

Na het aanbrengen van de nieuwe NIVEA Express Body Gel wordt het product direct door de huid opgenomen. Daarnaast zorgt het Muntextract in de NIVEA Express Body Gel voor een verfrissend effect. Bovendien is het geschikt voor ieder huidtype en geeft het langdurige zachtheid en verzorging aan de huid.

NIVEA Express Body Lotion (250ml + 400ml + 400ml + pomp & 500ml): € 4,99 / € 6,99 / € 7,49 NIVEA Express Body Gel (250ml): € 4,99, NIVEA Express Hydration Handlotion (100ml): € 3,99

Wil je zelf het nieuws bijhouden van Nivea? Ga naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/NIVEANederland

 Lees ook dit Nivea nieuws:

Lees ook