Je kent vast de AQUAporin ACTIVE face care producten van Eucerin al! Nu zijn daar heerlijke bodyproducten bijgekomen:  AQUAporin ACTIVE Verfrissende Gel-Lotion en de AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk. Deze producten bevatten net als AQUAporin ACTIVE face care het huididentieke ingrediënt Gluco-Glycerol voor de verbetering van de vochtdistributie in de huid. Fijn voor de zomermaanden. Hoe beter […]

02:49 - 01:41
luistertijd 02:49 - leestijd 01:41

Je kent vast de AQUAporin ACTIVE face care producten van Eucerin al! Nu zijn daar heerlijke bodyproducten bijgekomen:  AQUAporin ACTIVE Verfrissende Gel-Lotion en de AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk. Deze producten bevatten net als AQUAporin ACTIVE face care het huididentieke ingrediënt Gluco-Glycerol voor de verbetering van de vochtdistributie in de huid. Fijn voor de zomermaanden. Hoe beter je huid gehydrateerd is, hoe mooier je teint tot haar recht komt.

Optimale hydratatie

De huid is het grootste orgaan van de mens en bevat een aanzienlijke hoeveelheid vocht. Het lichaam bestaat zelfs voor 60% tot 70% uit water. Vooral in de zomer is hydratatie van de huid extra belangrijk. In de zomer verlies je door te zweten veel vocht waardoor de huid gedehydrateerd kan raken. De sleutel voor een optimale hydratatie van de huid is het verbeteren van de vochtdistributie. Na vele jaren van intensief onderzoek en geïnspireerd door een Nobelprijs winnende ontdekking van AquaPorines door Peter Agre, heeft huidexpert Eucerin een bijzonder ingrediënt gevonden dat de vochtdistributie in de huid aanzienlijk verbetert: Gluco-Glycerol. Dit huididentieke ingrediënt zorgt namelijk voor de aanmaak van nieuwe waterkanaaltjes (AquaPorines) die het mogelijk maken om water van cel naar cel te laten stromen, waardoor de natuurlijke vochthuishouding van de huid verbetert. Dit zorgt voor een optimale hydratatie van de huid, zelfs tot in de diepere lagen van de opperhuid.

De uitbreiding van de AQUAporin ACTIVE lijn voor het lichaam bestaat uit:

De producten hebben een prettige structuur, een heerlijke frisse geur en trekken snel in waardoor de huid direct zacht en soepel aanvoelt. Dankzij de lichte textuur zijn de producten ook ideaal voor gebruik in de zomer, wanneer de huid extra hydratatie nodig heeft.

Het complete Eucerin AQUAporin assortiment bestaat uit de volgende producten:

AQUAporin ACTIVE Verfrissende Gel-Lotion (400ml), € 14,99, AQUAporin ACTIVE Verfrissende Body Milk (400ml), € 14,99, AQUAporin ACTIVE Hydraterende Crème SPF 15 + UVA (40ml), € 16,99, AQUAporin ACTIVE Hydraterende Crème Rijke Textuur (40ml), € 15,99, AQUAporin ACTIVE Hydraterende Crème Lichte Textuur (40ml), € 15,99, AQUAporin ACTIVE Hydraterende Oogcontourcrème (15ml), € 14,99.

Lees hier meer over Eucerin.

Lees ook dit Eucerin nieuws:

Lees ook