shop Coolibar strandjurkje van UV-werende stof spf 50 Dit jurkje met 3/4 mouwtje is gemaakt van ZnO SUNTECT materiaal. Het heeft een UV-werende werking vergelijkbaar met een spf 50. Gemaakt van katoen en geïmpregneerd met zinkoxide. Bekijken In navolging van de plakplaatjes voor lichaamsonderdelen als armen, benen, borsten en billen, plakplaatjes voor je nagels en […]

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

In navolging van de plakplaatjes voor lichaamsonderdelen als armen, benen, borsten en billen, plakplaatjes voor je nagels en voor op je ogen, zijn er nu ook plakplaatjes voor je lippen!

Deze zogenaamde liptattoo’s zijn van het Amerikaanse merk Violent Lips. Strips met grafische designs erop waarmee je een lekker kinky vervreemdend effect kunnen creeeren – for the time being. No drinking, no kissing, no nothing….denken wij, om de kunstlipjes in tact te houden. De prints zouden ook met glitter, kant, dierenvelletjes en zo komen. Kennen julie het? Wij snappen alleen niet wat hier nou zo ‘violent’ aan is? We hebben ook geen idee van welke ‘verf’ soort deze tatoe prints gemaakt zijn, wordt ook verder geen gewag van gemaakt op de website. Het is immers wel zo dat alles wat je op je lippen aanbrengt ook altijd een beetje in je mond komt en dus in je lichaam. Nevertheless….cool is het wel.

Lees ook