shop BAP Medical SkinRecovery huidsupplement SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit. Bekijken Soms ontstaat het gewoon bij mij. Tijd om elke dag alle producten die […]

06:00 - 03:36
luistertijd 06:00 - leestijd 03:36

Soms ontstaat het gewoon bij mij. Tijd om elke dag alle producten die binnenkomen, door te lopen, heb ik niet. De kantoororganisatie is zo ingericht dat alles bij ons in de juiste mandjes terechtkomt zodat het eenvoudig verzameld kan worden voor producties. Soms loop ik de manden doelgericht door, soms graai ik ineens wat en denk verrast: ‘oh, mooie kleur, dat ik dat nou niet eerder heb gezien!’ En dan verwijt ik mezelf dat ik al die tijd die prachtige producten al in die mandjes heb laten liggen, zonder ze eens nader te inspecteren. Maar goed, je kan niet alles hebben.

Des te groter is de verrassing als je dan in een handomdraai en op de gok een paar prachtige producten bij elkaar hebt verzameld, die, na nadere inspectie op het gezicht, inderdaad echte toppers zijn! Zo blij, dat moet ik natuurlijk even met jullie delen.

Wat ik vond, vlnr:

Zo, tevreden? Ik wel. Ik heb nog een amateuristische poging ondernomen om de beautyblogger uit te hangen door een pic van mijn gezicht te maken met die kleurtjes op. Maar ik ben geen webcam-vrouw, dus moest het lekker onhandig met mijn camera in de spiegel doen (nee, ook geen man of vriendin bij de hand voor een plaatje). Is het wat? Het glanst in ieder geval lekker door de weerkaatsing van de flitser in de spiegel, en ach…verder. Het is een wonderlijk rimpelvrij plaatje van een meid die snapt dat ze ouder wordt…..:-) Ik zie trouwens wel dat de kleuren niet helemaal kloppen, de lipstick oogt meer oranje dan hij in werkelijkheid is. Nu ja, whatever.

Lees hier meer artikelen in de categorie ‘Monique schrijft….’

 

Lees ook