Om vrouwen iedere dag een goed gevoel over zichzelf te geven zijn NIVEA en Reebok een samenwerking aangegaan voor een complete en gezonde leefstijl. Beide merken zullen samen programma’s ontwikkelen die bijdragen aan een gezonde leefstijl met als resultaat daarvan een jonge, frisse en gezonde uitstraling. Ambassadeur van de samenwerking is de Britse Sarah Maxwell, […]

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Om vrouwen iedere dag een goed gevoel over zichzelf te geven zijn NIVEA en Reebok een samenwerking aangegaan voor een complete en gezonde leefstijl. Beide merken zullen samen programma’s ontwikkelen die bijdragen aan een gezonde leefstijl met als resultaat daarvan een jonge, frisse en gezonde uitstraling. Ambassadeur van de samenwerking is de Britse Sarah Maxwell, NIVEA’s Lifestyle Coach, die bekend staat om haar no-nonsense benadering met eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren oefeningen. We weten nou eenmaal allemaal dat bewust bewegen en een goede verzorging van de huid, ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit!

Sarah Maxwell: dagelijkse bezigheden zijn de ideale workout

Een goede conditie en fitte uitstraling willen wij allemaal en bepaalt tevens voor een groot deel hoe je in je vel zit. NIVEA heeft in Sarah Maxwell het perfecte gezicht gevonden voor de samenwerking met Reebok. Sarah is zelf moeder van twee kinderen en heeft een serie van dagelijkse oefeningen ontwikkeld die iedere vrouw kan doen. Op kantoor, terwijl je boodschappen draagt, al spelend met de kinderen, maar ook als je voor de televisie zit. Voor Sarahs methode hoef je geen ingewikkelde dieetregels te volgen of extreme workouts te doen, ze passen eenvoudig in je dagelijkse routine.

Bekijk de video hier met alvast haar eerste slimme beweegtrucs:

Lees ook