shop MAC Face and Body foundation op waterbasis MAC Face and Body foundation op waterbasis is de beste foundation ooit, zeggen make-upartists. Het wordt goed verdragen door alle huidtypen. Geeft glow, is lichtgewicht. Voor alle huidkleuren. Bekijken De zon straalt en iedereen is in een vrolijke stemming. Daar horen natuurlijk ook mooie glanzende en verzorgende […]

03:49 - 02:17
luistertijd 03:49 - leestijd 02:17

De zon straalt en iedereen is in een vrolijke stemming. Daar horen natuurlijk ook mooie glanzende en verzorgende lippen bij. Vind je niet? Wij hebben de glosjes van een aantal make-up merken van goedkoop naar duur op een rijtje gezet.

Sothys Paris heeft een erg kleurrijke lipgloss aan haar assortiment toegevoegd. Gloss éclat de soin Orchidee n°14 voelt zacht aan en heeft een erg glanzend effect op de lippen. Het fijne aan deze lipgloss is dat het niet plakt en dan zijn wij al snel tevreden. Het is een niet al te harde kleur roze maar het valt wel op! Voor €22,50 is deze lipgloss te koop bij verschillende verkoopadressen.  

Etos komt met Etos Flavoury Gloss, verkrijgbaar in de vijf verschillende fruitige en kleurrijke smaken: Candy, Sesam, Strawberry, Cherry en Green Tea. De lipgloss voelt fris aan en heeft een glanzende werking. Handig om standaard in je handtas te hebben! Deze lipgloss is te koop in alle filialen van Etos voor €3,99.

De nieuwe Color Sensational Luscious Gloss varianten van Maybelline zijn echte aandachttrekkers. Door de pure oliën en de vruchtennectar die erin verwerkt is, krijg je super glanzende, niet plakkerige en zachte lippen, aldus Maybelline. De afbeelding op de verpakking geeft aan welke smaak je proeft. Er zijn zes verschillende fruitige (aardbei, watermeloen, kers en grapefruit) en zoete smaken (chocolade en toffee) dus voor ieder wat wils. De collectie is verkrijgbaar voor een prijs van €5,99.

De Supergloss Sun Effect SPF15 collectie van Collistar heeft tinten die zijn afgestemd op het versterken van een zongekuste teint. De kleuren ‘sparkling sand’ en ‘pastel bougainville’ bevatten ook UVA – UVB filters. De lippen voelen heerlijk zacht aan en het lijkt wel alsof onze lippen voller aanvoelen. Hoewel niet iedereen op de redactie van knijptubes gloss houdt, zijn we heel content met de kleuren en de uv-filters in het product. De glosjes kosten €17,80 per stuk bij o.a Douglas en ICI Paris.

Vanaf mei zal de nieuwe Glam Shine Fresh (€11.49) collectie van L’Oréal in de winkels liggen. Deze collectie zal bestaan uit vier zomerse kleuren. Door de vitamines C en E verbetert de lipconditie en blijven de lippen beschermd, aldus het merk. De pareldeeltjes in de lipgloss zorgen ervoor dat de lippen mooi gaan glanzen. Opvallend vonden wij de speciale applicator: een langwerpig stevig sponsje waarmee je de gloss echt makkelijk kan uitsmeren. Het is een nieuwe trend om spons applicators voor gloss te gebruiken, heel prettig.

De Addict Crystal Gloss collectie van Dior bestaat uit vier kleuren. Twee transparante kleuren: Sirop de Peche 047 en Sirop de Rose 087 en een tweetal pittige kleuren, Eclat de Peche 037 en Eclat de Rose 077. Voor de vrouwen met dunne lippen: met deze gloss zien je lippen er direct voller uit en het blijft lang zitten. De gloss bestaat uit een vinyltextuur met polymeergel die dit extra volume creëert. De heerlijke frisse en fruitige smaak maakt deze gloss helemaal compleet. De collectie ligt in de winkel voor €27,00 per stuk.

Half mei 2011 komt Chanel’s nieuwe lipgloss Lèvres Scintillantes uit in drie verschillende kleuren. De ‘Aurore’ heeft een zachte, lichte perziktint die prachtig straalt in de zon. ‘Pink Peony’ is een heel zachte roze tint en ‘Pensée’ heeft een prachtige koraaltint die heel mooi uitkomt zowel op een lichte als op een donkere huid. De drie glosjes hebben een mooie glinstering, voor prachtige lichteffecten op de lippen. Ze kosten €25,00 per stuk.

Lees ook