Lippen Make-up Ogen Teint

Zomermake-up op de acid tour

Typisch samengestelde titel he, maar acid is gewoon een heerlijke Engelstalige benaming voor giftig, fel, gek, vrolijk, knallend. En een van de opvallendste trends dit voorjaar en straks voor de zomer zijn de knalkleuren in make-up. De looks van Givenchy zoals op de foto hierboven zien eruit om te smullen!

Bekijk nog maar eens deze artikelen erover.

De nieuwe MAC collecties van dit voorjaar, waaronder de Quite Cute collectie in veel roze schakeringen. Je lees het hier.

Oranje, roze, geel, groen, blauw….hoe combineer je al die tinten en wat hebben alle merken voor je in petto? Bekijk deze geanimeerde video met alle looks! Je bekijkt hem hier.

 

 Hoe ga je knallen met make-up als je veertig+ bent? Visagist Dominique Samuel maakte BeautyJournaal’s uitgever Monique op. Bekijk de film hier met veel handige tips!

Nagels! Als er een lichaamsonderdeel is dat je kunt onderdompelen in acid kleuren, dan zijn het je nagels wel. Laat je inspireren door oranje, zomers geel, aquatisch groen.

 

 

 

 

 

Lees ook deze make-uptips van Lydia le Loux:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.