shop Eucerin Sun Photoaging Control Fluid SPF50+ Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ beschermt tegen verbranden, ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes Bekijken Er wordt druk gespeculeerd over de haardracht van Kate op haar bruiloft aanstaande 29 april 2011. Steekt ze het op, gaan er krullen in of houdt ze het natural en glossy sleek? Met haar lange […]

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Er wordt druk gespeculeerd over de haardracht van Kate op haar bruiloft aanstaande 29 april 2011. Steekt ze het op, gaan er krullen in of houdt ze het natural en glossy sleek? Met haar lange haardos kan ze natuurlijk alle kanten op en dat inspireert kappers en kappersmerken om een voorzetje te geven.

L’Oreal Professionnel laat de pers warmlopen met een overzicht van haartrends voor de bruiloft uit diverse delen van de wereld. Omdat we inmiddels uit de Britse krant The Telegraph vernomen hebben dat haar kapper (James Pryce) Kate’s haar niet zal opsteken en er een natuurlijke beweging in zal houden, hebben we een paar inspiraties uit de L’Oreal presentatie gehaald die er zeker in de buurt kunnen komen. Niet helemaal, want tsja, wat is nou simpel flowing hair op zo’n megahappening waar miljoenen mensen over de hele wereld naar zullen kijken? Je wilt immers graag dat alles bijzonder is aan zo’n bijzondere bruid. Dus niet alleen de jurk, de make-up, de schoenen, de sieraden, maar ook het haar. Wij zijn benieuwd, en gaan natuurlijk vrijdag voor de buis zitten! Op deze officiele website kun je trouwens al het nieuws volgen en vrijdag ook de uitzending bekijken.

Zelf ook de behoefte om mooie krullen te maken? Bekijk deze BeautyJournaal film met onze topkapper Piet-Jan Duivenvoorden over hoe je het beste werkt met de stijltang en welke tangen top zijn:

**********************************************************

[media id=114 width=620 height=350]

Lees ook