Haar Stylen

De hairlooks van Kate Middleton op haar royal wedding

Er wordt druk gespeculeerd over de haardracht van Kate op haar bruiloft aanstaande 29 april 2011. Steekt ze het op, gaan er krullen in of houdt ze het natural en glossy sleek? Met haar lange haardos kan ze natuurlijk alle kanten op en dat inspireert kappers en kappersmerken om een voorzetje te geven.

L’Oreal Professionnel laat de pers warmlopen met een overzicht van haartrends voor de bruiloft uit diverse delen van de wereld. Omdat we inmiddels uit de Britse krant The Telegraph vernomen hebben dat haar kapper (James Pryce) Kate’s haar niet zal opsteken en er een natuurlijke beweging in zal houden, hebben we een paar inspiraties uit de L’Oreal presentatie gehaald die er zeker in de buurt kunnen komen. Niet helemaal, want tsja, wat is nou simpel flowing hair op zo’n megahappening waar miljoenen mensen over de hele wereld naar zullen kijken? Je wilt immers graag dat alles bijzonder is aan zo’n bijzondere bruid. Dus niet alleen de jurk, de make-up, de schoenen, de sieraden, maar ook het haar. Wij zijn benieuwd, en gaan natuurlijk vrijdag voor de buis zitten! Op deze officiele website kun je trouwens al het nieuws volgen en vrijdag ook de uitzending bekijken.

Zelf ook de behoefte om mooie krullen te maken? Bekijk deze BeautyJournaal film met onze topkapper Piet-Jan Duivenvoorden over hoe je het beste werkt met de stijltang en welke tangen top zijn:

**********************************************************

[media id=114 width=620 height=350]

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen