Journalist Jaap Huisman schreef er een boek over, mede ingegeven door het feit dat hij zelf kalend werd en besloot in Polen een haartransplantatie te ondergaan.

00:59 - 00:35
luistertijd 00:59 - leestijd 00:35

Journalist Jaap Huisman schreef er een boek over, mede ingegeven door het feit dat hij zelf kalend werd en besloot in Polen een haartransplantatie te ondergaan. Zijn boek ‘Kaalheid is een keuze’,waarin hij zijn operatie en aanloop ernaartoe uitvoering beschrijft, kwam 15 april 2011 uit. Tevens onderzoekt hij in dit boek het fenomeen haar en het grijs worden en de betekenis ervan in onze culturen. Over dit onderwerp was hij te gast bij Pauw & Witteman. Bekijk de uitzending hieronder.

Interessant gegeven: kaalheid wordt genetisch doorgegeven via de vrouwelijke lijn, dus via je moeder. Met andere woorden: zijn/waren haar broers en/of vader kaal?……

 

Lees ook