shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

02:15 - 01:21
luistertijd 02:15 - leestijd 01:21

Omdat ik een redelijk lichte huid heb, wordt er een Infinite Matt foundation 020 Honey beige aangebracht. Deze zorgt voor een natuurlijke, zachte teint en bevat hydraterende ingrediënten welke voorkomen dat de huid uitdroogt. Door de lichtreflecterende pigmenten in deze foundation krijg je een stralende look. Deze foundation is verkrijgbaar in vijf kleuren (€5,99).

Vervolgens krijgt mijn huid een matte finish met Skin Finish 020 Natural Beige. Ook deze bevat lichtreflecterende pigmenten welke zorgen voor een matte en natuurlijk stralende teint. Deze zijn verkrijgbaar in zes tinten (€3,99).

Voor een gezonde kleur op de wangen kiest Xelly de Rashberry Icecream 010 Defining Duo Blush. Dit zorgt voor prachtige effecten op de gezichtscontouren. Hij is verkrijgbaar in vier kleurencombinaties (€3,49).

Niet alleen de lippen maar ook de ogen moeten stralen. Ik krijg allereerst een Gel Eye Liner (€3,99) die aangebracht wordt met de Gel Eye Liner Brush (€2,49). Door de combinatie van de fijne geltextuur en de aflopende applicator van dit borsteltje kun je makkelijk strakke, fijne lijntjes en spectaculaire creaties maken. Deze borstel is perfect voor diegene die moeite heeft om een eyeliner aan te brengen. Als je hem goed aanbrengt tussen de wimperhaartjes, zal hij heel lang blijven zitten, omdat eyeliner tussen die haartjes moeilijk weg te halen is. 

Vervolgens kiest ze ervoor om bij mij de Absolute Eye colour 180 Ocean’s 14 aan te brengen. Deze collectie bestaat uit maar liefst 33 trendy kleuren (€2,79).

Met de Ultra Black Volume Mascara Ever (€3,99) wordt er nog wat extra volume aan mijn wimpers gegeven. Door dit speciale volumeborsteltje creëer je hele volle, zwarte wimpers.

Lippen vragen om meer  

De lippen krijgen aankomend seizoen de volle aandacht. Catrice pakt uit met twee soorten lipsticks. De eerste collectie Catrice Ultimate Shine – Moisturising Lip Colour (€3,99) bestaat uit 18 verschillende kleuren waarbij glans en verzorging centraal staan. Door de zachte, romige textuur lijkt het alsof de lipstick smelt op je lippen.

Voor echte glans en een intense kleur is de nieuwe collectie Catrice Ultimate Colour – Intense Lip Colour (€3,99) een feit. Deze collectie bestaat ook uit 18 verschillende kleuren welke er allemaal erg verleidelijk uitzien.

Lees ook