Biodermal introduceert de Matterende zonnefluïde SPF 20 & SPF 30 een ultra dun beschermingsproduct voor gezicht en hals.

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

Biodermal introduceert de Matterende zonnefluïde SPF 20 & SPF 30 een ultra dun beschermingsproduct voor gezicht en hals. Het biedt direct optimale bescherming tegen UVA en UVB straling, vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken. De niet vette textuur matteert het de huid en geeft het een comfortabel huidgevoel. Het trekt snel in en laat geen zichtbaar laagje op de huid achter. Door de huideigen NMF (Natural Moisturizing Factor) zorgt de zonnefluïde voor hydratatie van de huid.

Je kunt het op elk moment van de dag gebruiken, zelfs over make-up heen. Voor een goede bescherming is het belangrijk om de zonnefluïde regelmatig aan te brengen. Het zit in een meeneem flacon van 50 ml en kost €13,95 (SPF 20) en €15,95 (SPF 30).

Matis Cityprotect spf 50 heeft een ultralichte textuur voor dagelijkse onzichtbare bescherming. Het is een beschermende fluïde voor over dagcrème. Er zitten naast uv-a en uv-b beschermers ook anti oxidanten in uit onder meer cranberry om de huid te beschermen en kalmerende bestanddelen uit de orchideeplant. De fluïde is verpakt in een 30 ml flaconnetje dat makkelijk in de tas mee kan. De formule moet je schudden voor gebruik: er zitten daarom ook kogeltjes in. Het zorgt voor de perfecte vloeibaarheid van de fluïde.

Het laat een zijdezacht gevoel achter. Je brengt het na de dagcrème op, maar voor de make-up. 30 ml kost € 38,00

Welke soorten zonnefilters in beide producten gebruikt worden, vermelden de persberichten helaas niet.

Lees ook