shop CurrentBody collageen stimulerend LED masker Monique is onder de indruk van het effect van dit masker. Het geeft een instant glow, frist je teint op en bij langer gebruik krijg je absoluut een collageen boost! Bekijken ..dit is bekend geworden uit een Nederlands onderzoek van promovendus en biomedicus Rick Hursel van de Universiteit van […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

..dit is bekend geworden uit een Nederlands onderzoek van promovendus en biomedicus Rick Hursel van de Universiteit van Maastricht. De wetenschapper promoveert volgende week op een analyse van lijnen met behulp van natuurlijke ingrediënten, aldus de krant Het Parool vandaag.

Elke dag 2 tot 3 koppen groene thee drinken heeft een positief effect op de vetverbranding. Het gaat om de stofjes catechine en cafeine. Overigens is het niet zo dat als je ineens veel van deze thee gaat drinken ook meer afvalt. Het is geen wondermiddel, stelt de onderzoeker, daarvoor zul je meer moeten doen. Maar wie verder niets doet en alleen deze thee drinkt elke dag kan toch gem. 1,3 kilo in een tot drie maanden kwijtraken.

Overigens is het niet zo dat koffie waarin cafeine zit hetzelfde effect heeft. Het gaat echt om de combinatie met catechine.

Wil je meer weten over gezonde stoffen en wat deze voor je lichaam kunnen betekenen, lees dan ons Vitaminen Woordenboek A-Z.

 

Lees ook