Heerlijk, dat warme koesterende zonlicht op de huid.

03:30 - 02:06
luistertijd 03:30 - leestijd 02:06

Heerlijk, dat warme koesterende zonlicht op de huid. En die mooie bruine kleur die na een aantal dagen komt opzetten. Helaas is het niet voor iedereen zo. Mensen met een gevoelige huid gaan het liefst heel voorzichtig om met de zon. Maar nu de Avène zonproducten in Nederland zijn geïntroduceerd, kunnen ook zij verantwoord, veilig en ontspannen zonnen.

De complete reeks zonproducten van Avène hebben alles waar de gevoelige huid blij van wordt. Of liever, niets waar die huid ongelukkig van wordt. Geen parabenen, een minimum aan chemische filters en geen alcohol. Ook is een aantal producten ongeparfumeerd. Minstens zo belangrijk is de basis van alle formules: het beroemde Eau Thermale Avène. Water uit een thermale bron in het Franse plaatsje Avène en dat een bijzonder kalmerende en verzachtende werking heeft.

Crèmes en sprays met hoge beschermingsfactor
De zonproducten van Avène zijn alleen al vanwege de kalmerende en anti-irriterende eigenschappen prettig in gebruik. Maar voor de gevoelige huid heeft Avène nog veel meer bedacht.

Zo bestaat het assortiment zonproducten uit crèmes en sprays met een hoge beschermingsfactor van 30 of 50+ voor het gezicht, lichaam en voor de tere kinderhuid. Daarnaast heeft Avène een heerlijk verzachtende en kalmerende aftersun en een fijne zelfbruiner die geleidelijk een mooi kleurtje geeft. Voor zelfs de meest gevoelige huid heeft Avène gezichtscrème met beschermingsfactor 50+, die een 100% mineraal filter bevat. Perfect voor wie geen chemische filters verdraagt. De crème mag zelfs worden gebruikt op een beschadigde huid zoals littekens! Ook voor de onzuivere of acnehuid is er een speciale crème: Cleanance UV 30 emulsion. Die is niet vet en maakt de huid zelfs matter. Daarnaast werkt dit zonproduct talgregulerend en ontstekingsremmend.

Voor extra verkoeling en verfrissing op een warme zomerdag kan de waterspray worden gebruikt. Die bevat 100% Avène thermaal water. Probeer maar, dan ervaar je hoe je gevoelige huid gekoesterd wordt.

Makkelijk smeren
De zonproducten van Avène smeren makkelijk en prettig uit en trekken snel in. Ze bevatten een speciale vorm van vitamine E (pre-tocophéryl) die optimaal beschermt tegen de vrije radicalen die celschade kunnen veroorzaken, zoals huidveroudering. En de gekozen UV-filters zijn uitermate fotostabiel, wat betekent dat ze tussen twee smeerbeurten in op hetzelfde effectieve niveau blijven. Een veilig idee.

De zon- en huidverzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn onder andere verkrijgbaar bij de 230 vestigingen van Mediq Apotheek. Kijk op de website van Mediq Apotheken voor meer informatie.

DOE MEE! Win een Avène Sun Protection pakket in trendy tas!

Ook nieuwsgierig geworden naar de zonproducten van Avène? Maak nu kans op een Avène Sun Protection pakket ter waarde van € 49,- Het pakket bestaat uit:

– Avène Sun Protection 50+ spray (200 ml)
– Avène Aftersun repair Lotion (200 ml)
– trendy Avène strandtas

De spray is geschikt voor alle huidtypen, van droge tot gemengde en vette huid, en beschermt zelfs de gevoelige huid tegen de zon. Aftersun repair Lotion (200 ml) kalmeert en verzorgt de huid na het zonnen, is te gebruiken voor gezicht en lichaam en geschikt voor alle huidtypen.

Mail je motivatie en adresgegevens naar beautyjournaal@gmail.com

(adv=advertorial)

Lees ook