Mooi product, het werkt, zie de foto’s

04:22 - 02:37
luistertijd 04:22 - leestijd 02:37

Kiehl’s Highly Efficient Skin Tone CorrectorKiehl’s Highly Efficient Skin Tone Corrector

Van jongs af aan heb ik sproeten, maar met het verstrijken van de jaren gaan al die vlekjes mij meer storen, of zijn het kleine ouderdomsvlekken die ik erbij krijg? Sproetjes zijn leuk, als ze zich beperken tot een paar op mijn neus, maar vooral op foto’s lijken ze te overheersen en probeer ik ze ( weg) te fotoshoppen. Aan de andere kant ben ik ook wel trots op mijn half-Ierse afkomst. Een prettige bijkomstigheid van sproeten is dat oneffenheden minder opvallen, maar toch zie ik zelf hier en daar “nieuwe dark spots “ontstaan. En ouderdomsvlekken komen met de leeftijd, een beetje hulp om ze wat af te zwakken of te voorkomen, is mij zeer welkom. Ik ga aan de slag met Kiehl’s Highly Efficient Skin-Tone Corrector, uit de Dermatologist Solutions lijn. Ik ben heel benieuwd of dit product mijn pigmentvlekken of zelfs mijn sproetjes kan doen laten verdwijnen!

Over het merk Kiehl’ s:

De eerste Kiehl’s winkel werd in 1851 opgericht in New York door John Kiehl. Het begon als een apotheek. Ze verkochten voor een groot deel homeopathische medicijnen, essentiële oliën en de eerste Kiehl’s merkproducten. Door de jaren heen ontwikkelden ze steeds meer kennis over natuurlijke producten, planten en kruiden. Rond 1960 breidde de Kiehl’s collectie steeds verder uit, waarbij de farmaceutische achtergrond heel goed van pas kwam. Vandaag de dag staan de beste natuurlijke ingrediënten nog steeds aan de basis van alle Kiehl’s producten.  Kiehl’s is een echt niche-merk. Dat vooral via mond- tot mondreclame groot is geworden. Kiehl’s heeft dertien productlijnen, waaronder ook voor kinderen en mannen. Kiehl’s is in 2000 aangekocht door de L’Oréal Group en heeft momenteel meer dan 30 winkels over de hele wereld. Beautyjournaal schreef al eerder een artikel over de formules van Kiehl’s.

Wat maakt Kiehl’s nu zo speciaal?

De producten zijn no nonsense, dus geen ultra moderne verpakkingen of gouden omhulsels. Nee, gewone, authentieke witte flesjes met een zakelijk opschrift. Maar de inhoud is des te aantrekkelijker: zachte bestanddelen, weinig conserveringsmiddelen en lekkere geurtjes. Een extra plus is dat de producten niet op dieren worden getest!

Kiehl’s Highly Efficient Skin-Tone Corrector belooft:

Een krachtige werking tegen hyperpigmentatie, sproeten, ouderdomsvlekken en/of littekens van acne, herstelt de PH balans, verzacht en verbeterd je teint.De belangrijkste ingrediënten: een cocktail van Emblica, een Indische kruisbes die behoort tot het superfruit, boordevol anti-oxidanten, Glycolzuur, een fruitzuur, dat vaak gebruikt wordt bij peelings, waardoor de huid er gladder en gezonder uitziet, en Hepes, dat de huidstructuur verbetert en een ruwe huid verzacht. Hepes is in werkzaamheid vergelijkbaar met 2% hydrochinon (de in Europa verboden stof die daadwerkelijk de huid kan bleken), volgens Kiehl’s.

‘Het gekke is dat ik het resultaat met het blote oog niet direct zie, maar op de foto zie je het dus wel – een duidelijk verschil!’ 

Babs concludeert:

Van de crème heb je weinig nodig, en gaat zeker meer dan 2 maanden mee. Er staat wel een hoge druk op de tube, dus ik raad iedereen aan wat op je hand aan te brengen en het dopje direct daarna te sluiten. Anders komt er meer uit dan nodig is. De crème is mint/lichtgroen van kleur, op de huid doorzichtig en trekt snel in.Ik heb, volgens de gebruiksaanwijzing, ‘s morgens en ‘s avonds de crème op een goed gereinigde huid aangebracht, vooral op mijn sproeten en beginnende pigmentvlekken.Daarna heb ik mijn dag/nachtcrème aangebracht. Het gekke is dat ik het resultaat met het blote oog niet direct zie, maar op de foto zie je het dus wel – een duidelijk verschil! Dit werkt en ik ben absoluut overtuigd!Alleen, zo weet ik nu wel na twee maanden – als je ermee stopt, dan komen ze weer terug. Dus blijven smeren is de enige optie. Kiehl’s Highly Skin-Tone Corrector maakt zijn belofte zeker waar.

Te

 

Lees ook