shop Mr. Smith Pigments voor een gloedvolle haarkleur Alle beautyjournalisten zijn groot fan van de fantastische kleurconditioners van het Australische merk Mr. Smith. Voor een opfrisbeurt van de tint of zelfs een lichte kleurverandering. Bekijken We zijn er trots op dat we deze maand het minimagazine van Pascaud Beauty Innovations online hebben op BeautyJournaal. Menig […]

01:48 - 01:05
luistertijd 01:48 - leestijd 01:05

We zijn er trots op dat we deze maand het minimagazine van Pascaud Beauty Innovations online hebben op BeautyJournaal. Menig trouwe lezer(es) kent het merk natuurlijk al en de vrouw achter het merk: Mardge Pascaud! Ze teamt al een jaar mee als onze huidexpert en dit bevalt haar zo goed dat ze ook in 2011 nog bij ons blijft.

Mardge Pascaud heeft een bijzondere visie op schoonheid: van binnen- en van buiten, met goede verzorging qua cosmetica en voeding(suppletie), maar ze besteedt ook aandacht aan je ziel: want lekker in je velletje zitten betekent ook je goed voelen over jezelf, trots zijn op jezelf. Dus ook aandacht schenken aan wat jijzelf leuk vindt. Zij noemt het de Beauty Triangle. Je lees er alles over in dit magazine.

Natuurlijk krijg je ook een kijkje achter de schermen van haar bedrijf: de bijzondere behandelingen die ze geeft, de cosmetica die ze produceert. Ze vertelt ook over haar nieuwste producten zoals de voedingssuppletie voor de huid: de Collageen Boosterbox en het prachtige oogmasker – je beste vriendin tijdens de feestdagen om er fris uit te blijven zien.

Doe mee en WIN!

En Mardge zou Mardge niet zijn als ze jullie niet zou verwennen met een prachtig kado. Een mooie set cosmeceuticals ter waarde van € 177,-! Zo compleet dat je onbekommerd de winter doorkomt met je huidje.Je leest er alles over op pagina 2. Geef je op voor de actie.

Lees hier verder voor het magazine….

Oh ja, ik moet het nog even kwijt: de fraaie vormgeving is zoals altijd van onze Joost la Housse, onze cameravrouw/editor/webdesigner Esther Neeleman maakt de flashomgeving.

Lees ook