Het klinkt ingewikkeld maar met die nail apps worden gewoon stickers bedoeld.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Het klinkt ingewikkeld maar met die nail apps worden gewoon stickers bedoeld. Helemaal niets nieuws onder de zon in nagelland, maar wel voor OPI. Diverse redacties hebben er al over geschreven, waaronder die van VrouwOnline, en van Grazia. Het zijn stickervellen waarvan je de vormpjes kunt uitknippen en eventueel kunt bijknippen, op je nagels plakken en klaar is Miep. Hoe lang het blijft zitten is ons niet duidelijk geworden, onze collega en beautyredacteur Alexandra van het Grazia beautyblog liet weten dat typen en apps plakken geen goede combinatie is: binnen no time waren de stickers beschadigd. Wij weten overigens niet waar ze te koop zijn, we hebben er zelf nog geen persinformatie over gezien. Maar we vonden nog dit You Tube filmpje wat meer duidelijk maakt (luister naar het geluid, klinkt als het Rad van Fortuin!):

 

Al langer op de markt is de applicatie voor je iPhone waarbij je een nagellakkleur programma van OPI te zien krijgt in combinatie met verschillende huidkleuren, zodat je uit kleurwaaiers de juiste match kunt maken voor jouw handen. Hierover verschenen in december 2010 de eerste berichten. Bekijk hier een You Tube-je over hoe deze telefoon-app werkt:

Lees ook