Verlang er jij er ook zo naar om een weekje tot rust te komen? Gewoon even aan niets anders denken dat je eigen ontspanning? In een prachtige Italiaans landhuis op een weelderig landgoed? Een van de beste trainers van Nederland op het gebied van yoga, pilates en Gyrotonics – de meest intelligente beweegvormen van dit moment – nodigt je uit voor een ontspannende verwenweek in Toscane! Andreas Jüstrich is de expert in Nederland op het gebied van body-awareness trainingen.

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Verlang er jij er ook zo naar om een weekje tot rust te komen? Gewoon even aan niets anders denken dat je eigen ontspanning? In een prachtige Italiaans landhuis op een weelderig landgoed?

Een van de beste trainers van Nederland op het gebied van yoga, pilates en Gyrotonics – de meest intelligente beweegvormen van dit moment – nodigt je uit voor een ontspannende verwenweek in Toscane!

Andreas Jüstrich is de expert in Nederland op het gebied van body-awareness trainingen. BeautyJournaal’s Monique traint bijvoorbeeld al meer dan tien jaar Gyrotonics bij hem – en het heeft haar serieus ernstige RSI-klachten bespaard. Maar Jüstrich geeft in zijn White Cloud studio in Amsterdam ook heel goede yoga – en pilates lessen. Zoals Body Dynamic Yoga en Body Art Flow en Pilates-mat.

Maak kennis met zijn unieke trainings- en ontspanningsmethoden, ga mee naar Toscane in Italië. Schudt de stress en vermoeidheid van je af. Gedurende een week kun je tweemaal daags genieten van dynamische yoga-lessen die plaatsvinden rond het zwembad in de tuin van het landhuis. Je krijgt ondersteunende massages, goed en lekker eten, en er is voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Niets moet, alles mag. In een ontspannen sfeer. Een beetje yoga-ervaring is een pre – maar je hoeft geen fanaticus te zijn.

 

Deze unieke yogavakantie is van 2 – 9 Juli 2011 in San Giustino in Italië. Je leest hier alles over het programma, de locatie en de tarieven. 

(adv= advertorial)

Lees ook