Redken komt met de Aerate 08 bodifying cream-mousse.

02:23 - 01:26
luistertijd 02:23 - leestijd 01:26

Redken komt met de Aerate 08 bodifying cream-mousse. Dit product heeft een prachtige, opmerkelijke structuur die het midden houd tussen een mousse en een soufflé. Deze gepatenteerde technologie combineert de volumegevende voordelen van een mousse met de verzorgende eigenschappen van een crème en creëert zo iets geheel nieuws: een luchtige textuur voor extreem krachtig volume – zonder dat hard en stug wordt – nee, je kunt echt dansend haar krijgen en ook een dag of twee behouden, als je de boel weer even opschud met je vingers. Volgens Redken geeft cellulose het haar body en volume en beschermd de toegevoegde uv-filter het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast is de formule geschikt voor gekleurd haar. Redken raadt aan om Aerate 08 op handdoekdroog haar aan te brengen en het te laten drogen. Gebruik de föhn om maximaal body en volume te creëren.

Matte Sponge 05 geeft elke look een stoer effect. Dit stylingproduct met de unieke sponsstructuur zorgt voor definitie en een warrige, stoere finish. Ook dit product heeft het vermogen luchtigheid in je haar te brengen en vast houden. Het is een matte blauwe crème die veel weg heeft van ‘mud’ producten, die bij het aanbrengen het haar een bepaalde stevigheid geeft. Daarnaast is het heel fijn dat dit product geen vettige glans achter laat. Redken raadt aan om een kleine hoeveelheid aan te brengen vanaf de aanzet tot in de punten op handdoekdroog of droog haar. Om een warrig effect te creëren breng matte Sponge 05 aan op droog haar. Zelf vind ik dit een heerlijk product wat zeker ook geschikt is voor lang haar. Je kunt het dus ook als een opfrisser gebruiken de day after…de luchtigheid bounced terug in je haar.

Wil je liever glans dan een matte look? Probeer dan deze glansspray Shine Flash 02. De tint van je haar wordt nog intenser en je look ziet er natural verzorgd uit.

MAIL & WIN!

Je kunt deze drie gloednieuwe, uniek stylingproducten winnen. In een tasje ter waarde van ruim 63 euro. Motiveer waarom jij de tas moet winnen, en stuur dit + adresgegevens naar beautyjournaal@gmail.com. De leukste, beste motivaties maken de meeste kans!

Lees ook