shop Sally Hansen Good Kind Pure vegan nagellak Voor 100% guilt-free lakken. Plant-based en het blijft zeker 3-4 dagen zitten. In mooie kleuren. Lees ook Corine’s review. Bekijken Heb jij zondagnacht gekeken? Wij lagen helaas toch al op 1 oor. Gelukkig is er Internet – binnen no time ben je bij qua trends. Wat droegen […]

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

Heb jij zondagnacht gekeken? Wij lagen helaas toch al op 1 oor. Gelukkig is er Internet – binnen no time ben je bij qua trends. Wat droegen de sterren, hoe was hun make-up gedaan en hun haar. Op zich een ontzettende ver van je bed-show natuurlijk. Who cares, well baby….in de industrie…they do care! It’s all about branding your image. Ook de merken doen er graag aan mee. Zo was Oscar winnares Nathalie Portman geadopteerd door Christian Dior voor haar stijlvolle verschijning (qua make-up want de John Galliano jurk werd in allerijl op het laatst afgeblazen na het debacle over een antisemitische scheldpartij in een Parijse kroeg waarna hij op non-actief werd gesteld), lazen we dat het Nederlandse merk Rituals er beretrots op was een plekje in goodiebags te hebben veroverd, kon John Frieda zijn blijdschap niet onderdrukken dat de nieuwste anti-frizz methode die wel 3 dagen lang moet aanhouden, ook door de sterren was opgepikt…en ach, er volgt vast meer van dat soort nieuws. Het is mega exposure – wereldwijd en op top niveau-, zoals je begrijpt, daar kan geen advertentie en geen consumentenreview tegenop. Bekijk hieronder wat plaatjes – sterren kijken is altijd leuk. Toch? Wat opviel: cyclaam en paars waren hot als kleur (Amerikanen noemen het opvallend genoeg ‘mauve’).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalie Portman, Hailee Steinfeld en Mila Kunis dragen mauve kleurige lipstick en zijn opgemaakt met smokey eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow en  Penélope Cruz hebben het lekker lang en soft gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Bullock, Hilary Swank en Mandy Moore kozen voor de knotvariatie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scarlett Johansson, Marisa Tomei en Natalie Portman voelden zich het mooist met de ‘just out of bed’ look.

Lees ook