Couperose Droge huid Gevoelige huid Gezicht Voor hem Zon

Ga je op wintersport? Cosmeticatips van Eucerin, Clinique!

Eucerin Acute Lipbalm is er nu speciaal voor extreem droge lippen die droog, rood en trekkerig aanvoelen. De balm biedt directe verlichting van de pijn en heeft  een kalmerende en helende werking op de beschadigde huid. De formule bestaat uit: Licochalcone (extract van de Zoethoutwortel), Teunisbloemolie, Dexpanthenol en Glycerine. Voor het eerst is de ontstekingsremmende werking van Licochalcone ook in de lipverzorging gebruikt, aldus Eucerin. Teunisbloemolie helpt de huidbarrière te herstellen en zorgt voor een langdurige hydratatie. Dexpanthenol is een Pro-Vitamine B5 en regenereert en hydrateert de huid en werkt tevens ontstekingsremmend. Ook Glycerine heeft een hydraterende werking. De Lipbalm biedt hiermee onmiddellijke verlichting van extreem droge en gesprongen lippen en vermindert roodheid rondom de mond. Het bevat geen parfum en conserveringsmiddelen. Acute Lip Balm (10ml) € 6,49.

Clinique heeft ook heerlijke producten in het assortiment voor de wintersport. Clinique Comfort on Call creme is ideaal als de huid erg droog en geirriteerd  is. Volgens Clinique is deze creme zelfs getest door vrouwen onder wintersportcondities. Dit product voorziet de gezichtshuid van een onzichtbaar beschermend laagje dat kloven, rode verkleuring en andere irritaties kan voorkomen. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder zeer koude omstandigheden. € 49,50. Krijg je na een tochtje door de winterse kou al snel een sterke blos? Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder van Clinique met haar absoluut perfecte gele tint laat zich heerlijk egaal aanbrengen op de huid. Clinique belooft dat de rode kleur als sneeuw voor de zon verdwijnt en maakt plaats voor een fraaie en gelijkmatige teint. € 32,60

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

Reageren