shop Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit. Op basis van aloë vera, goed reinigend in 1 keer, zonder te irriteren of uit te drogen. Favoriet bij vrouwen. Bekijken Iedereen heeft het altijd over rimpels, maar het is een gegeven dat je vrouwen (en mannen) hebt die snel verrimpelen en […]

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Iedereen heeft het altijd over rimpels, maar het is een gegeven dat je vrouwen (en mannen) hebt die snel verrimpelen en je hebt vrouwen die nauwelijks verrimpelen maar wel uitzakken. Voor die laatste groep is de slapper wordende kaaklijn en het kalkoenvelletje rampzalig. Vaker al hadden deze vrouwen op jongere leeftijd ook een onderkinnetje.

Binnenkort gaan we op BeautyJournaal onze eigen queeste op touw zetten in de strijd tegen die verslappende kaaklijn, maar eerst nog maar even een nieuwtje presenteren:

Farmaceut Bayer komt binnen afzienbare tijd met een injecteerbare vloeistof op de markt die het overtollige vetweefsel uit de onderkin kan laten verdwijnen. Het is dus niet zozeer op een slappe huid gericht (die zul je moeten laten verstrakken), maar op een teveel aan vet in dat gebied (vaak is het een combi bij 40+: slapte en vet en daarvoor is het meer een kwestie van vet). Het concern is nu de eerste onderzoeken aan het doen om de werkzaamheid te bewijzen van dit middel dat ATX-10 wordt genoemd. Nu bestaat er al een middel in de markt om dit verschijnsel (= injectie lipolyse) aan te pakken, het heet Phosphatidylcholine en daar kleven nog wel wat nadelen zoals lever-belasting i.v.m. vetafbraak maar ook dat de resultaten kunnen tegenvallen. Lees dit artikel over BeautyJournaal er nog eens over.

Het wordt ons nog niet direct duidelijk of de Bayer injectable veiliger is dan de eerder genoemde stof PPD, de focus ligt vooral op betere resultaten. Zo zou je niet 1 of enkele grote injecties met tussenpozen krijgen, het gebied wordt als bij een tatoeage in een keer behandeld met 50 kleine prikken – wel verspreid over meerdere behandelingen. Na zestien weken zou je dan resultaat moeten zien.

Het materiaal zou in 2014 in onder meer Europa in gebruik moeten kunnen worden genomen – maar wellicht al eerder. Wij zijn benieuwd!

Lees ook dit nieuws tegen slapte:

 

Lees ook