Zijn ze nep of echt? Het tijdschrift Playboy heeft voor de iPhone een app ontwikkelt waarop je dagelijks een plaatje van een stel borsten te zien krijgt.

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Zijn ze nep of echt? Het tijdschrift Playboy heeft voor de iPhone een app ontwikkelt waarop je dagelijks een plaatje van een stel borsten te zien krijgt. ‘Geen buitenlandse, maar Hollandse borsten,’ zo stelt hoofdredacteur Jan Heemskerk in het interview met hem in Het Parool op zaterdag 12 februari 2011. Aan de app is een prijsvraag verbonden. Degene die het juiste antwoord geeft op de vraag of ze nep of echt zijn mag zich na een jaar de grootste borstenkenner van Nederland noemen (…). Volgens Heemskerk vinden mannen het prachtig – leuk om in de voetbalkantine te laten zien of zo. ‘Een stel goede tieten waardeer ik evenveel van the guy next door.’

Jammer vinden wij hierbij dat de echte borsten wel zo op nep zullen moeten lijken, wil het gokspelletje spannend blijven, dat daarmee ook de lat voor de schoonheidsideale natuurlijke borstvorm alleen maar hoger wordt gelegd. Vrouwen die van nature al een borstvorm hebben die lijkt op de nepborst, zijn dun bezaaid. Immers.

 

Lees ook