shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken Eigenlijk zijn we nooit helemaal tevreden over ons haar. Het is te stijl, te pluizig, te droog of te futloos. Meestal heb je dan gewoon een badhairday, zo’n dag waarop je haar […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Eigenlijk zijn we nooit helemaal tevreden over ons haar. Het is te stijl, te pluizig, te droog of te futloos. Meestal heb je dan gewoon een badhairday, zo’n dag waarop je haar maar niet goed wilt zitten. Maar het kan ook een haarprobleem zijn waar je al een tijdje mee loopt. Je haar is niet goed geknipt, niet mooi geverfd, je krijgt maar niet de juiste stylingproducten te pakken voor je onhandelbare haar. Laat staan dat het je lukt om je haar mooi te stylen!

Ben jij zo’n slachtoffer van je eigen haar? Dan is BeautyJournaal op zoek naar jou! Laat het ons weten wat jouw haarprobleem is en wie weet word jij uitgekozen voor een behandeling door de allerbeste kappers van Nederland. Hier zal dan ook meteen een video van gemaakt worden – dus je wordt wel gefilmd:-) voor BeautyJournaal & The Hairguru.

Zo doe je mee!

Stuur je uitgebreide motivatie met probleem plus duidelijke foto’s van je haar en gezicht naar beautyjournaal@gmail.com. Maak goed duidelijk waarom jij vindt dat je door een topkapper behandeld moet worden. 

Lees ook