shop Sally Hansen Good Kind Pure vegan nagellak Voor 100% guilt-free lakken. Plant-based en het blijft zeker 3-4 dagen zitten. In mooie kleuren. Lees ook Corine’s review. Bekijken Über haarmerk Redken presenteerde op 24 januari 2011 een aantal spannende nieuwe producten gecombineerd met een aantal interessante looks. De presentatie vond plaatst in het Haartheater aan […]

03:47 - 02:16
luistertijd 03:47 - leestijd 02:16

Über haarmerk Redken presenteerde op 24 januari 2011 een aantal spannende nieuwe producten gecombineerd met een aantal interessante looks. De presentatie vond plaatst in het Haartheater aan de Weteringschans te Amsterdam.

De eerste look die werd gepresenteerd is de ‘volume’ look.  Dit is het model aan de rechterkant op beide foto’s. Prachtig model met prachtig haar wat ook nog eens super mooi geföhnd is. 

Vraag een vrouw wat ze wil, en ze roept: “Volume!”. Bij de kapper gaat dat natuurlijk perfect, maar thuis……Gelukkig zijn er momenteel geweldige nieuwe technologische ontwikkelingen waardoor het verkrijgen van volume  steeds makkelijker wordt, ook al ben je geen wonderwoman met de haarstyler. En Redken is voor ons de eerste die nu echt bewijst dat al het gepraat over die nieuwe technieken om luchtigheid in het haar te krijgen en te houden, ook praktijk is geworden.

Redken komt met de Aerate 08 bodifying cream-mousse. Dit product heeft een prachtige, opmerkelijke structuur die het midden houd tussen een mousse en een soufflé. Deze gepatenteerde technologie combineert de volumegevende voordelen van een mousse met de verzorgende eigenschappen van een crème en creëert zo iets geheel nieuws: een luchtige textuur voor extreem krachtig volume – zonder dat hard en stug wordt – nee, je kunt echt dansend haar krijgen en ook een dag of twee behouden, als je de boel weer even opschud met je vingers. Volgens Redken geeft cellulose het haar body en volume en beschermd de toegevoegde uv-filter het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast is de formule geschikt voor gekleurd haar. Redken raadt aan om Aerate 08 op handdoekdroog haar aan te brengen en het te laten drogen. Gebruik de föhn om maximaal body en volume te creëren.

De Tweede look die wij te zien kregen is een stoere vrouwelijke look met kort haar. Het model heeft asblond haar oplopend van donker naar licht. De kleur vinden wij hemels en daar zijn wij ook een beetje jaloers op. Dit is het model op beide foto’s aan de linkerkant.

Het haar werd in model gebracht met Matte Sponge 05. Matte Sponge 05 geeft elke look een stoer effect. Dit stylingproduct met de unieke sponsstructuur zorgt voor definitie en een warrige, stoere finish. Ook dit product heeft het vermogen luchtigheid in je haar te brengen en vast houden. Het is een matte blauwe crème die veel weg heeft van ‘mud’ producten, die bij het aanbrengen het haar een bepaalde stevigheid geeft. Daarnaast is het heel fijn dat dit product geen vettige glans achter laat. Redken raadt aan om een kleine hoeveelheid aan te brengen vanaf de aanzet tot in de punten op handdoekdroog of droog haar. Om een warrig effect te creëren breng matte Sponge 05 aan op droog haar. Zelf vind ik dit een heerlijk product wat zeker ook geschikt is voor lang haar. Je kunt het dus ook als een opfrisser gebruiken de day after…de luchtigheid bounced terug in je haar.

Bij de laatste trend die werd besproken draaide alles om glans, en het product dat werd geïntroduceerd was de Shine Flash 02. Het model (midden op de foto’s) die de bijpassende look toonde had een prachtige purper rode haar kleur met strakke pony. De kleur vind ik persoonlijk heel mooi, alleen jammer dat zo’n kleur snel verwast (koele tinten was je er altijd als eerste uit).

Zouden we met deze producten voorgoed van de bad hairday af zijn?

Lees ook