Het Britse haarborstelmerk Denman (bestaat al sinds 1938) levert de beste borstels aan de beste kappers in Nederland en daarbuiten (denk Tevor Sorbie, Vidal Sassoon).

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

Het Britse haarborstelmerk Denman (bestaat al sinds 1938) levert de beste borstels aan de beste kappers in Nederland en daarbuiten (denk Tevor Sorbie, Vidal Sassoon). Onze eigen kapper Piet-Jan Duivenvoorden zweert erbij, en sinds wij de D3 konden uitproberen zijn we ook verkocht.

Een beetje haarliefhebber weet dat er een groot verschil tussen borstels is. Een goede borstel ontwart het haar makkelijk en geeft het haar glans. De D3 is zo’n borstel. Hij werd in de jaren’70 al samen met Vidal Sassoon ontwikkeld en is altijd een bestseller gebleven.

De borstel ligt heerlijk in de hand en is gemaakt van onverslijtbare materialen die ook zacht zijn voor het haar. De borstel is gemaakt van kunststof: de pinnen zijn van nylon, de ‘pad’ is van rubber. De pins zijn sterk genoeg om klitten eenvoudig te verwijderen. De rubber ‘pad’ is veekrachtig en daardoor voelt de druk van de pins om niet vervelend aan op je hoofdhuid: eerder lekker zelfs. Verder zorgen de nylon pins ervoor dat het haar niet statisch en ‘springerig’ wordt. Je kunt de ‘pad’ ook nog uit de borstel schuiven zodat je de pins makkelijk kunt schoonmaken.

Zo kun je hem winnen!

Het is een heerlijke borstel voor groot en klein (ook niet onbelangrijk). Jij kunt hem winnen! We mogen er wel 40 weggeven. Stuur je motivatie en adresgegevens naar beautyjournaal@gmail.com

Lees ook