shop Drunk Elephant Protini™ polypeptide crème Deze crème zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Je huid krijgt glow! Bekijken BeautyJournaal schreef er recent al over: binnenkort gaat de Vereniging van Cosmeticajournalisten weer de prijzen uitreiken voor de beste beautyproducten van 2010. Een […]

04:34 - 02:44
luistertijd 04:34 - leestijd 02:44

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

BeautyJournaal schreef er recent al over: binnenkort gaat de Vereniging van Cosmeticajournalisten weer de prijzen uitreiken voor de beste beautyproducten van 2010. Een nieuw segment binnen dit prijzenfestival is de Best Beauty Discovery, ofwel: welke producten wij in 2010 echt het meest innovatief vonden qua verpakking, applicatie, werkzaamheid, gebruiksgemak, etc.

Worden de nominaties voor de beste producten nog niet bekend gemaakt, die van de discoveries dus wel. Ik heb eigenlijk geen idee waarom besloten is om het van deze categorie wel te doen. Maar goed, het is leuk nieuws om natuurlijk naar buiten te brengen. Hier komen ze! De tien die zijn geselecteerd uit 33 inzendingen. Op 10 februari 2011 worden de prijzen officieel bekend gemaakt.

Flower by Kenzo Refill van Kenzo

Een duurzame innovatie omdat de flacon navulbaar is. Dit kan o.a. door de flacon te vullen aan de bron in de parfumerie. Kenzo vermindert zo het energieverbruik, het materiaalverbruik en de uitstoot van broeikasgassen. Niet bekend met de parfums van Kenzo? Lees hier dan een recensie over Kenzo by Kenzo… Overigens heeft Thierry Mugler ook navulbare parfumflacons – maar dat terzijde want zij hadden niet ingezonden voor deze prijs.

Elastilash Eyelash Solution van Obagi Medical

Binnen zes weken een duidelijk zichtbaar voller wimperrijtje! Het vernieuwende ingrediënt dat hiervoor verantwoordelijk is, is Myristol Pentapeptide-17, een eiwit dat de haarzakjes stimuleert.

La Prairie White Caviar Illuminating Système

Deze serie pakt onregelmatige pigmentatie op maar liefst drie niveaus aan: voor, tijdens en na de vorming ervan met als bijzondere eigenschap dat het de huid niet bleekt. Daarnaast werkt de combinatie van luxe ingrediënten verstevigend, liftend en hydraterend. Niet bekend met cremes van La Prairie? Ik ben zelf fan van Platinum Rare….

Clean Start van Dermalogica

Een professionele huidverzorgingslijn voor jongeren, waarbij de Skin Care Therapists van Dermalogica werken vanuit educatie zodat jongeren voorlichting krijgen over de verzorging van hun huid en de producten. Deze combinatie is uniek en slaat aan bij jongeren. BeautyJournaal schreef al geruime tijd geleden (2009) over deze lijn.

Fiberceutic van L’Oréal Professionnel

De eerste haaropvullende behandeling voor overprocessed haar. Het is gebaseerd op de Intra-Cylane™-technologie dat het haar van binnenuit opvult. Met een werking omschreven als ‘botox voor uw haar’ is het resultaat tot tien wasbeurten duidelijk voelbaar. Hierbij moet ik helaas opmerken dat maar weinig beautyjournalisten in Nederland al kennis hebben kunnen maken met dit product, zo vernam ik bij navraag bij het merk omdat ik het ook nog niet kende ten tijde van de stemming.  Ik heb dus geen goed idee nog waar dit over gaat – maar spannend klinkt het wel.

Satin Hair Iontec Brush van Braun

Een geavanceerde technologie want deze haarborstel werkt op basis van ionen, die met een druk op de knop op het haar terecht komen. Daar zorgen ze voor extra verzorging en glans terwijl pluis en statisch haar drastisch verminderen.

Tolérance Extrême Cream van Avène

Het eerste huidverzorgingsproduct zonder conserveermiddel, parfum of emulgator met slechts negen ingrediënten. Daarnaast onbeperkt houdbaar in een grote verpakking en voorzien van een gepatenteerde, steriele verpakkingstechniek (het D.E.F.I. systeem). Ken je het merk nog niet? Lees dan deze review over de Ystheal creme van Avene.

Studio Secrets Professional 90 degrees mascara van L’Oréal Paris

Deze mascara maakt een van de best bewaarde geheimen van visagisten toegankelijk voor iedere vrouw. Het flexibele borsteltje kan 90°graden worden gebogen voor een optimaal gebruiksgemak zodat alle wimpers worden bereikt.

Precision Foam Colour van John Frieda

De eerste permanente haarkleuring op basis van een unieke niet-druppende foam die net zo makkelijk werkt als een shampoo. De foam zorgt voor een egale dekking, ook bij de moeilijk te bereiken delen zoals de achterzijde van het haar. Geen druppels of vlekken meer! Bekijk ook de film die BeautyJournaal in Londen maakte over deze nieuwe introductie.

Cleanser van Eve Lom

Deze cleanser geeft een unieke reinigingsbeleving dankzij het mousseline doekje en de speciale massagetips. De formule met vier aromatische oliën fungeert als een alles-in-één-product, er is geen behoefte meer aan een aparte oogmake-upremover, exfoliator en toner. Dit product werd in de jaren’70 al ontwikkeld en blijft een besteller. Lees wat ik er al eerder over schreef.

Lees ook