Naam:Karin Manders Salon:Intense Skin and body improvement Schoonheidsspecialist sinds:2005 Wat maakt jou en jouw salon zo bijzonder? Het feit dat ik in een korte tijd iets op heb weten te bouwen wat nu tot de top van Nederland behoort, is op zich al erg bijzonder.

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59
Naam: Karin Manders
 
Salon: Intense Skin and body improvement
 
Schoonheidsspecialist sinds: 2005
 
Wat maakt jou en jouw salon zo bijzonder?

Het feit dat ik in een korte tijd iets op heb weten te bouwen wat nu tot de top van Nederland behoort, is op zich al erg bijzonder. Met de diverse merken waarmee ik werk is het beste uit de huid te halen. Zo is de huid perfect te verbeteren met de behandelingen en producten van Pascaud beauty innovations. Voor huidverzorgende behandelingen werk ik met het Franse merk Sothys.
Wat mij zo bijzonder maakt is mijn gedrevenheid in de branche waarin ik werkzaam ben.

 

Waarom ben jij de winnaar van de publieksprijs?

Als schoonheidsspecialiste werk ik hard om alles uit mijn bedrijf te halen wat erin zit. Ik ben altijd bezig met de innovaties binnen de branche en wil altijd op de hoogte blijven. Het is fascinerend om met de huid te werken en te ontdekken dat iedere huid anders is. De meeste voldoening krijg ik als ik alles uit de huid heb gehaald wat erin zit. Ik stel alles in het werk om het resultaat wat ik samen met de cliënt voor ogen heb te behalen. Ik ben mijn cliënten erg dankbaar voor het vertrouwen wat ze altijd in me hebben.

STEM HIER OP KARIN

 

Naam: Jolanda Roekevisch
 
Salon: Total Beauty schoonheidsinstituut
 
Schoonheidsspecialist sinds: 2002
 
Wat maakt jou en jouw salon zo bijzonder?

Wat mij en mijn salon bijzonder maakt…
“Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek”.

Jolanda Roekevisch is expert op het gebied van huidverbetering. Zij werkt met een geheel van producten en behandelingen die de huid op natuurlijke verjongen.

Jolanda Roekevisch verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger! De behandelingen zijn veilig, effectief en pijnloos. Jolanda Roekevisch biedt een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.

 

Waarom ben jij de winnaar van de publieksprijs?

Ik ben de winnaar van de publieksprijs omdat…
1.Ik een sterk persoonlijke benadering heb richting mijn cliënten. Dat wil zeggen dat ik goed luister naar hun behoeftes en hierna mijn benadering en behandelingen op hun wensen afstem.
2.Ik eerlijk ben in mijn adviezen. Ik neem de tijd voor een gratis intake met eventueel een gratis proefbehandeling. Bij deze intake zal ik altijd eerlijk advies geven over het beoogde resultaat en eventueel bijtijds bijsturen mocht de huid anders reageren dan verwacht.
3.U kunt vertrouwen op een professionele exclusieve behandeling door mij.
4.Ik van mijn vak houd en dit op professionele wijze uitdraag.

STEM HIER OP JOLANDA!

 

Karin en Jolanda zijn eveneens topschoonheidsspecialisten die met Pascaud werken, de product-en behandelingslijn van onze huidexpert Mardge Pascaud. Daarom vinden wij het leuk om deze twee vakvrouwen in het zonnetje te zetten.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kandidaten voor de prijzen van de Beauty Awards 2011: zie hier het  complete overzicht.

Lees ook