shop Sebastian No.Breaker Hybrid Bonding & Styling Spray Herstelt vezelverbindingen en sealt het haar. Geen pluis meer, wel glans en veerkracht! Bekijken Watch out voor het cosmeticamerk GoodSkinLabs. Met hun krachtige peptidencremes veroveren ze de wereld in hoog tempo. Deden ze eerst het anti-rimpelsegment op haar grondvesten schudden met TriAktiline – dat zelfs in Engeland […]

03:06 - 01:51
luistertijd 03:06 - leestijd 01:51

Watch out voor het cosmeticamerk GoodSkinLabs. Met hun krachtige peptidencremes veroveren ze de wereld in hoog tempo. Deden ze eerst het anti-rimpelsegment op haar grondvesten schudden met TriAktiline – dat zelfs in Engeland van de ASA een berisping kreeg vanwege wel erg veelbelovende claims (maar het merk kwam na een korte afwezigheid weer keihard terug tot volle tevredenheid van veel fans)- afgelopen jaar waren de oogjes het doelwit voor het merk. Eyliplex-2 zou kringen, wallen en fijne lijntjes aanpakken, vanuit een verpakking die eruit ziet als een lenshouder – met creme voor dag en voor nacht.  Piepte een enkeling dat ze niets zag, veel vrouwen waren al heel snel enthousiast: de oogomtrek ging er werkelijk rustiger uitzien, en dat voor zo’n redelijke prijs. Lees ook de review van ons testpanellid Babs erover.

De redelijke prijs kun je nu ook weer verwachten bij het nieuwste product: Filextra volumegevende gezichtsverzorging. Wederom in die typische Amerikaans-medische verpakking met een discounttintje van de gele markerstift over de tekst – een onmiskenbaar handelsmerk geworden.

De formulering is opgebouwd rond de begrippen gladmaken en opvullen. Het bevat als instant probleemoplosser speciale pigmentjes die gloed geven aan de huid voor een stralend en egaliserend effect. Het bevat een krachtige formule met hyaluronzuur en vetstof dat een opzwellend effect heeft voor meer huid-volheid en een laagje over de huid legt om dit effect langer aan te laten houden. Er zit collageen (uit vis), wat eveneens een verzachtend maar ook een vochtvasthoudend effect heeft en natuurlijk ontbreken ook de peptiden (hexapeptide-8) niet voor een gladmakend effect.

In de persinformatie lezen we ook nog over een stof die Aqualance wordt genoemd, maar niet nader wordt uitgelegd. Het is een marketingnaam voor een cocktail die is gemaakt door de vooraanstaande grondstofproducent Sederma in Frankrijk en te boek staat als een samenstelling van vochtbindende elementen die helpen bij het beter vasthouden van water in de huid.

Filextra geeft de huid onmiddellijk een mooie zachte glans. De emulsie voelt niet te zwaar aan, trekt goed in, is geurvrij. Een aantal proefpersonen (aantal onbekend) zou na een zelftest tot de volgende conclusies zijn gekomen: na 4 weken meldt 91% een vollere huid, en 85% een betere teint. Na 8 weken meldt 73% een opmerkelijke verbetering in de stevigheid van de huid langs de kaaklijn.

Met Filextra wordt gefocust op een doelgroep die een verslapping van de zg. mid-face begint te ervaren: rond wangen en kaaklijn naar hals. Dit is een interessant aandachtsgebied waar Olaz met Regenerist Daily 3-zone in 2008 voor het eerst de aandacht op vestigde met een specifieke creme (wel een andere formulering). Lees dit artikel er nog maar eens over.

Wij zijn erg benieuwd naar de werking, en gaan maar eens fijn smeren. Te koop vanaf februari 2011, 50 ml € 39,50

Bekijk ook deze film erbij, met uitleg over de werkzame cocktails in dit product.

 

 

Lees ook