shop Dermalogica BioLumin-C Serum antioxidant serum Dit vitamine C Serum is je perfecte schild tegen zonschade. Breng het standaard onder je crème en antizonnebrandproduct aan. Bekijken Het is nog maar net 2011 maar wij hebben alweer een aantal bijzondere producten ontdekt. Het eerste product wat ons heel erg aanspreekt zijn de ‘soap flakes dispensers’ van […]

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Het is nog maar net 2011 maar wij hebben alweer een aantal bijzondere producten ontdekt.

Het eerste product wat ons heel erg aanspreekt zijn de soap flakes dispensers’ van Nathalie
Stämpfli
.
Zij is afgestudeerd aan de design academie van Eindhoven en haar ontwerpen hebben vaak een ecologisch tintje. Zo ook de ‘soap flakes dispensers’, want hoe slecht voor het milieu zijn al die flesjes vloeibare zeep en douche gel wel niet? Zelf zegt Nathalie Stämpfli: “Today, most of the soap we use is liquid soap, which contains a lot of water. Block soap instead is more concentrated and therefore has some ecological benefits: you don’t transport unnecessary water around. In place of plastic bottles you can simply use paper for packaging. The solid blocks can easily be piled and allow a greater space efficiency in a truck.”

Ze heeft helemaal gelijk maar zelf vind ik stukken zeep altijd heel erg onhandig en ook een beetje vies. Zelf is Nathalie Stämpfli ook niet zo dol op lossen stukken zeep. Daarom bedacht zij het briljante product de ‘soap flakes dispensers’. Er zijn twee versies, de eerste is te bevestigen aan de muur en de tweede kan mee genomen worden onder de douche. De twee ‘dispensers’ bevatten een ingebouwde schaaf waarmee je flinters zeep verkrijgt. Ze heeft een muurmodel en een handmodel ontwikkeld.

 

Het tweede product wat onze aandacht trok zijn de ‘Daniel Sandler watercolours’. Daniel Sandler is een bekende Britse visagist die zijn eigen lijn make-up en make-upkwasten heeft. Het populairste product zijn zijn waterkleuren….in een flesje. Elke ‘make-up lover’ vindt het heerlijk om te kliederen met kleur en deze prachtige vloeibare blushes zijn daar zeer geschikt voor.  

De blushes komen in prachtige flesjes, in draagbare kleuren die iedereen goed zal staan. Het goede aan het product is dat het heel lang blijft zitten. Daarnaast heb je maar een druppeltje per wang nodig. De blush is makkelijk uit te werken en de kleur is goed opbouwbaar. Dit alles heeft er bij toe gedragen dat de ‘Daniel Sandler watercolours’ in 2010 de Cosmopolitan beauty award kregen voor beste blush. Een prachtig make-up product om 2011 mee te beginnen! Helaas niet in Nedeland te koop (wel UK) – dus iemand moet dit maar gaan importeren!

Het derde product is een echte alleskunner en zeer geschikt voor na de feestdagen. Het gaat om de Firming Body Shape Treatment van Ariane Inden. Deze afslankgel gebruik je na het douchen of baden. Er zitten vocht- en vetafdrijvende stoffen in die de huid weer steviger en strakker moeten maken. Inden beveelt de Shape Treatment ook aan bij een verslapte huid van bijvoorbeeld hals, decolleté, triceps en buik. Je kunt het ook preventief gebruiken, zegt ze. Goed om te weten is dat ze ook een ongeparfumeerde, ongekleurde variant heeft voor de gevoelige huid. Maar wij gaan toch echt voor dit kleurtje hoor! It looks cool……

Lees ook