shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken Peptiden zijn het nieuwe toverwoord, maar ook een moderne generatie stofjes met zeer veel mogelijkheden. Ze maken de huid gladder, zijn in staat het collageen een prikkel te […]

01:48 - 01:05
luistertijd 01:48 - leestijd 01:05

Peptiden zijn het nieuwe toverwoord, maar ook een moderne generatie stofjes met zeer veel mogelijkheden. Ze maken de huid gladder, zijn in staat het collageen een prikkel te geven waardoor de huid weer iets opgevult kan worden van binnenuit, ze kunnen processen die uit balans zijn bij de gezonde celvernieuwing weer in het gareel brengen……

Zonder deze nijvere zusters staat een arts maar mooi met lege handen! In de producten van Janson Beckett worden ze samen geformuleerd met antioxidanten. Ze versterken elkaars werking, en dat moet je kunnen ervaren op je huid.

Tegenwoordig is bijna geen creme meer geformuleerd zonder peptiden. It’s all in the game! De eerste peptide formule van Janson Beckett, AlphaDerma CE, werd al in 2004 op de markt gebracht en direct door experts verwelkomd als één van de meest revolutionaire producten in de aanpak van huidveroudering; het was het eerste anti-age product dat 10% van het huidontspannende Argireline combineerde met alfa liponzuur, vitamine C ester, DMAE en UV-bescherming in 1 product. Daarbij werkt Janson Beckett met vloeibaar collageen en een 100% gevriesdroogd elastine concentraat, 10x krachtiger dan elke andere vorm van elastine die in huidverzorging te vinden is.

MAIL EN WIN

Janson Beckett is nieuw op de Nederlandse markt. BeautyJournaal geeft je een unieke kans op een kennismaking ermee. In het online mini magazine (of= rechts boven op de website – aanklikken op de cover!) zit een mooie mail en winactie. En op de achterkant van het magazine tref je een heel aantrekkelijke aankoopkorting van maar liefst 30% op je producten. Lees maar.

En ehm….ook voor mannen hoor!

Je kunt nog twee weken van deze actie genieten, dus sla je slag.

Lees ook