Mascara is al decennialang één van de meest populaire make-up producten.

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Mascara is al decennialang één van de meest populaire make-up producten. Vollere, langere en prachtig gesepareerde wimpers zijn het ideaalbeeld en regelmatig worden er mascara’s geïntroduceerd op basis van de allerlaatste technologieën. De verzorging van de wimpers wordt echter, vreemd genoeg, vaak vergeten. Revlon introduceert GrowLuscious by Fabulash, een revolutionaire ‘multi-benefit’ mascara en ‘wimper enhancer’ in één. Het resultaat? Direct langere, vollere en sterkere wimpers vanaf de eerste applicatie. ‘This is the start of something big!’

De formule bestaat uit unieke fibers en een phyto-peptiden complex wat de wimpers voedt en versterkt door het natuurlijke groeiproces aan te vullen en het voortijdig breken van de wimpers tegen te gaan.

De grote applicator zorgt ervoor dat de wimpers er direct langer en voller uit zien.

Dag na dag verbetert de unieke formule van GrowLuscious het uiterlijk en de conditie van de wimpers, terwijl speciale fibers de wimpers zichtbaar verlengen en meer volume geven. Panthenol en phytantriol verzorgen en hydrateren de wimpers waardoor deze sterker worden.

De GrowLuscious by Fabulash mascara is verkrijgbaar in de kleuren Blackest Black en Blackened Brown voor een consumentenadviesprijs van €12,95.

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

 

Lees ook