SABINE:Voor het gezicht Estee Lauder Advanced Night Repair Eye omdat de huid rond mijn ogen daadwerklijk in korte tijd zichtbaar verbetert.

07:47 - 04:40
luistertijd 07:47 - leestijd 04:40

SABINE:

Voor het gezicht Estee Lauder Advanced Night Repair Eye omdat de huid rond mijn ogen daadwerklijk in korte tijd zichtbaar verbetert. Voor het lichaam blijft Bio Oil favoriet. Een aantal littekens zijn serieus minder zichtbaar geworden. Geirriteerde plekjes op mijn bovenarmen zijn verzacht, en droge plekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor het haar is Biosilk Silk Therapy Serum Oil van Farouk heerlijk. Je haar wordt van deze olie letterlijk zijdezacht. Het ruikt lekker en is goed te verdelen. Het haar verzwaart niet. Qua make-up is de Essence Multi Action False Lashes mascara favoriet, want kwalitatief geweldig en heel goedkoop.

DORINE:

Voor mijn gezicht vind ik Hannah Clear Cleansing Oil geweldig, en op de tweede plaats de Comfort Zone Action sublime serum. Na gebruik van de Hannah Clear Cleansing Oil voelt mijn gezichtshuid heerlijk schoon, zacht en soepel. Bovendien is het masserend schoonmaken erg ontspannend. Voor mijn lichaam is de Gamila Secret Face and Body geweldig. Het voedt en beschermt mijn droge gezichts- & lichaamshuid intensief. Bovendien is het puur natuur. Het trekt goed in, lijkt rimpels en kleine littekentjes te verminderen en ruikt prettig. Rene Furterer Fioravanti ontwarrende glansspoeling is heerlijk voor mijn haar. Het is een ‘azijnspoeling’ die mijn van nature droge haar een prachtige glans geeft. De coupe soleil in mijn haar lijkt extra op te lichten. Als make-up is  StimulashFusion Night Conditioning Lash Enhancer interessant omdat na 12-14 weken mijn wimpers daadwerkelijk iets verlengd zijn – zonder bijwerkingen.  

Extra categorie: de Pascaud Collagen Booster Box omdat mijn huid er werkelijk mooier en voller uit ging zien, van binnenuit. Ik zag er minder vermoeid uit. (PS van redactie: bekijk ook het minimagazine deze maand en win Pascaud producten!)

MONIQUE:

Voor mijn gezicht de Microdermabrasion van dr. Brandt in combinatie met het Moisture Plus Gelmask van Juvena, omdat mijn huid er gladder van werd en een mooie glow kreeg. Voor mijn lichaam Dove Visible Effects bodylotion omdat hij heerlijk snel intrekt, en zelfs ’s avonds het gevoede huidgevoel nog aanwezig was. Een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Voor mijn haar Christophe Robin, (bekende haircolorist, van o.a. L’Oreal), de Huile a la lavande. Je laat dit minstens 1 uur voor het wassen intrekken en je haar glanst als nooit tevoren! Qua parfum is Serge Lutens Bas de Soie favoriet om de verrassende iris- en hyacinthgeur met frisse touch me mateloos blijft boeien. Geweldig vind ik tot slot de roze shimmerbrick van Bobbi Brown: als highlighter gebruikt maakt het je gezicht echt 10 jaar jonger!

JOLANDA:

Voor mijn gezicht ben ik diep onder de indruk geweest van de peperdure crème Authent van Menard – wat een geluk, dit product. De loterij heb ik nog niet gewonnen, anders het ik het zeker gekocht! Qua gezichtsreiniging vond ik de Reinigingsmousse Gevoelige Huid van Biodermal heerlijk. Het maakt de huid echt op zachte wijze schoon zonder uit te drogen.

Voor mijn lichaam heb ik genoten van de Bodypolish van Pascaud. Een scrub die zichtbaar de dode huidcellen verwijderd en die perfect verzorgd en voorbereid op hydratatie. Als make-up geniet ik nog altijd van de limited edition oogschaduwquad van Guerlain, in de tinten paars, grijs, roze en een witte highlighter. Een mooie kleurencombinatie, goed aan te brengen poeders die blijven zitten. Voor de nagels was OPI veruit favoriet, en dan de ‘Meet me on  the star ferry’ uit de Hong Kong serie. De ultieme aubergine-paars-bruine kleur die iedereen staat en waar je veel kleuren (kleding) mee kan combineren. Door de zeer kleine micro glitter geeft het een mooie glans. De lak is goed op te brengen, droogt snel en heeft een lange houdbaarheid.’

GERTI:

Voor mijn gezicht heb ik heel prijsbewust de Eucerin Hyaluron filler concentraat gekozen. Goed vochthoudend, geen irritatie. Trekt snel in. Niet plakkerig, niet glimmend en betaalbaar. En ondanks mijn eerdere scepsis t.a.v. de verpakking, blijken de losse ampullen ideaal. Perfect voor lange vliegreizen en tegen droge lucht in alle airco-gebouwen. Qua extreme luxe heb ik genoten van de Menard Authent creme: een van de weinige crèmes waarvan ik na één dag al resultaat zag: een stralend frisse huid. Alhoewel de crème iets te rijk was voor mijn huid (dus vooral dun smeren!) vond ik dat nadeel in het niet vallen bij het resultaat. Vanwege de prijs past deze echter niet in mijn budget. Voor mijn lichaam vond ik de Dove Pro-age All over body serum heerlijk – ondanks de sterke geur (trekt gelukkig snel weg). Hij trekt snel in, is niet vet en goed tegen droge huid en pukkeltjes op de bovenarmen. Voor mijn haar vind ik Joico K-Pak Restorative Styling Oil top. Verzorging en styling in één. Mijn haren glanzen en worden niet vet. Ook als ik dit product elke dag gebruik, hoef ik mijn haren niet vaker te wassen. Daarnaast beschermt de olie tegen de hitte van de föhn. Qua make-up de MAC Pro Longwear lipcreme: een langhoudende lippenstift die je lippen nauwelijks uitdroogt en die niet uitloopt.  Verkrijgbaar in 12 kleuren waaronder een paar mooie roden. Andere lippenstiften die beloven langhoudend te zijn, drogen je lippen uit, of zijn toch verdwenen na een lunch. De pro longwear lipcreme geeft wel af op een glas.

BABS:

Voor mijn gezicht vond ik de  Eyeliplex-2 van Goodskin Labs erg fijn omdat het een goede oogverzorging is die meer doet dan de geijkte cafeinerollers. Voor mijn lichaam heb ik genoten van de Hammam lijn van Rituals, omdat hij zo heerlijk ruikt en lekker romig is.  Voor gezicht en lichaam is het hammam kleimasker van Yves Rocher ook erg fijn. Voor mijn haar ben ik blij met de Syoss haarkleuringen. Het is betaalbaar en geeft een mooi resultaat. In de categorie make-up vind ik de Volume Million Lashes mascara van L’Oreal erg fijn omdat het aanbrengen van 2 laagjes de mascara niet gaat klonteren. Als parfum is Midnight Rain van La Prairie nog altijd favoriet.  (heb ik ooit een proefje van gehad, vond hem zalig ruiken)

HARRIET:

Voor mijn gezicht vond ik dit jaar de Resist Super Antioxidant Concentrate Serum van Paula’s Choice geweldig! Propvol antioxidanten, fijne substantie, hydraterend, zacht, past prima onder make up, gaat lang mee, beschermende verpakking, geurloos. Voor mijn lichaam vond ik de Dr Organic bodylotions (de Tuinen) erg fijn: de Pomegenate- of Manuka Honey Skin Lotion: biologische ingredienten, lekker hydraterend/terugvettend, ruikt mild en natuurlijk, zonder stoffen die je niet in grote hoeveelheden op je huid wilt hebben. Voor mijn haar vond ik Nivea Pure Repair anti-roos shampoo met liquid clear system heel fijn. De anti-roos ingredienten doen snel hun werk. Je haar wordt zacht – nauwelijks conditioner nodig- en ruikt niet overdreven. Voor make-up was dit jaar de Covergril Outlast Lipstain favoriet.  Helaas niet hier verkrijgbaar, maar Maybelline komt met een copycat op de NL markt. Ik hou niet van lipstick en gloss blijft niet zitten, maar dit geeft een natuurlijke kleur, een stain die wel lang blijft zitten en lekker naturel kleur geeft (afhankelijk van de kleur). Alsof je net aardbeien hebt gegeten…

Bekijk hier wie er allemaal in ons testpanel zitten.

Lees ook