shop Dokter’s favoriet! Alhydran littekencreme met Aloë Vera (ook met spf 30) Alhydran crème helpt bij herstel van beschadigde huid door een wond, bestraling, eczeem… Bekijken In de RTL Boulevard uitzending van 13 december 2010 waren maar liefst twee experts uit het expertteam van BeautyJournaal te zien! Parfumexpert Tanja Deurloo en kapper Piet-Jan Duivenvoorden. We […]

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

In de RTL Boulevard uitzending van 13 december 2010 waren maar liefst twee experts uit het expertteam van BeautyJournaal te zien! Parfumexpert Tanja Deurloo en kapper Piet-Jan Duivenvoorden. We zijn er natuurlijk beretrots op. Tanja was zo bevestigt de redactie van Boulevard via BeautyJournaal gevonden. Tanja kwam aan het woord over ‘bespoke perfume’ ofwel op maat gemaakt parfum. Een van de services die haar Perfume Lounge in Amsterdam aanbiedt – maar zeker niet het enige – ze verkoopt fantastische parfums van klassieke en hedendaagse klassieke parfumiers als Caron, Francis KurkDijan, Ineke, Parfum Generale en nog veel meer. Trots was Monique er ook op dat ze elementen terug zag uit de parfumfilm die we zelf met Tanja hebben gemaakt voor de Kerst. Je zag ondermeer het prachtige kristallen Fanex Ei van Caron (die ze cadeau krijgt van haar man voor de Kerst!!). Je bekijkt de RTL uitzending met Tanja hier.

Toen we hoorden dat ook Piet-Jan Duivenvoorden in de uitzending kwam, na Tanja, was het natuurlijk helemaal smullen. Piet-Jan vertelde over de belangrijkste feesttrends voor je haar deze maand. Oh oh oh, zaten wij al een week te wachten op zijn visie, was RTL ons nu voor. Natuurlijk hebben we Piet-Jan snel even gebeld en vertelt dat hij nu echt op moet schieten met zijn looks. We kunnen natuurlijk niet later dan RTL met zijn looks komen. Nu ja, je krijgt ze nog met extra uitleg. Bekijk ondertussen de uitzending met Piet-Jan bij RTL hier.

What’s next? Wellicht BeautyJournaal als vast onderdeel in RTL Boulevard? Dat zou leuk zijn!

Lees ook