Afgelopen vrijdag maakten de drie grootste beautybloggers van ons land: Debbie Zwiers van Lushiousbeauty, Mascha Feoktistova van Beautygloss en Cynthia Schultz van MissLipgloss, bekend dat ze een vakvereniging hebben opgericht voor beautybloggers in Nederland.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Afgelopen vrijdag maakten de drie grootste beautybloggers van ons land: Debbie Zwiers van Lushiousbeauty, Mascha Feoktistova van Beautygloss en Cynthia Schultz van MissLipgloss, bekend dat ze een vakvereniging hebben opgericht voor beautybloggers in Nederland.

De vereniging is de Dutch Beautybloggers genoemd. Cynthia meldt op haar website dat ze van veel PR-bureaus en merken te horen krijgen dat ze door de bomen het bos niet meer zien en niet weten wat ze moeten met ‘al die bloggers’. ‘Omdat dat voor ons allemaal nadelig is (heel veel merken stoppen daarom maar gewoon met het samenwerken met bloggers of ‘doen maar wat’) besloten wij om actie te ondernemen en op deze manier het wat makkelijker te maken voor merken en bedrijven. Het is te vergelijken met de Vereniging voor Cosmetica Journalisten, maar dan voor bloggers.’

Om de aftrap een feestelijk tintje mee te geven hebben de vrouwen een grote Kerstactie op touw gezet waaraan 9 merken hun medewerking hebben verleend. Elk merk schonk 400 producten. In totaal zijn 400 tasjes voor cosmetica weggegeven aan goede doelen als de Voedselbank in Zwolle, de stichting Wende en de Voedselbank in Rotterdam.

Bekijk hieronder ook hum filmpje erover:

Lees ook