Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Deze problemen worden meestal veroorzaakt door een tekort aan natuurlijk nagelvocht.

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Deze problemen worden meestal veroorzaakt door een tekort aan natuurlijk nagelvocht. Trind Nail Balsam is de perfecte hydratatie wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren.

De Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is olie- en vetvrij waardoor het op elk moment van de dag gebruikt kan worden, binnen enkele minuten is de balsam geheel ingetrokken waardoor je vervolgens Trind Nail Repair of lak aan kunt brengen.

Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten.

Trind Nail Balsam is een van de producten uit het ‘Trind Perfect System’, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. Gebruik de Trind Perfect System set en in twee weken tijd krijg je sterke en gezonde nagels, prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen. Al je nagelproblemen worden hiermee in één keer opgelost. Kijk voor meer informatie op www.trind.com.

WIN een fijn tasje vol verzorgingsproducten voor je nagels!

De Trind Perfect System limited edition cadeau etui bestaat uit:

  1. Cuticle Remover & Manicure stick – Reinigt en verzorgt de nagelriemen. De remover maakt vergroeide nagelriemen zacht waardoor je met de manicure stick overtollige nagelriemen verwijdert. Dit bevordert de groei van de nagels.
  2. Cuticle Balsam – Voorkomt uitdroging van de nagelriemen. Perfecte hydraterende verzorging voor droge nagelriemen. Olie- en vetvrij.
  3. Nail Magic Buffer – Bevordert gezond groeiende nagels. 3 Verschillende toepassingen stimuleren de aanmaak van natuurlijk nagelvocht en verwijderen fijne rillen en imperfecties uit je nagels. Het maakt ze egaal en glanzend.
  4. Nail Balsam – Voorkomt uitdroging van de nagel. Herstelt het vochtgehalte in de nagels en helpt de nagels daarmee sterker te worden. Olie- en vetvrij.
  5. Nail Repair Natural – Versterkt je nagel en voorkomt splijten, breken en scheuren. Natuurlijk nagelvocht gaat niet verloren waardoor de nagels soepel blijven zonder ze hard en breekbaar te maken.
  6. Hand Repair – Verzorgt je handen optimaal. De Duo-Liposomen technologie helpt de huid met de aanmaak van vitamine F. Dit is de bouwsteen voor nieuwe huidcellen die gelijktijdig van betere kwaliteit zijn. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan.

Stuur je gemotiveerde email met adresgegevens naar beautyjournaal@gmail.com

Lees ook:

Lees ook