Op het kantoor van Beautyjournaal wachtte onze stagiair Debby een eerlijke verrassing: een manicure van Sally Hansen’s nagelstyliste Angelique.

02:45 - 01:39
luistertijd 02:45 - leestijd 01:39

Op het kantoor van Beautyjournaal wachtte onze stagiair Debby een eerlijke verrassing: een manicure van Sally Hansen’s nagelstyliste Angelique.

Als eerste analyseerde Angelique mijn nagels en concludeerde dat ik erg droge nagels en nagelriemen heb. Ik was duidelijk toe aan een nagelbehandeling. Eerst werden mijn nagels schoongemaakt en in vorm geveild. Om mijn nagels meer vocht te geven werd Sally Hansen Natural Nail Growth Revitalizer aangebracht. Een behandeling die binnen 5 dagen het vochtgehalte van de nagel herstelt, zo wordt beloofd. Het trok gelijk in mijn nagel en gaf prachtige glans.

Als tweede onderdeel werd de Sally Hansen Miracle Cure aangebracht. Doordat deze lak proteïne bevat, versterkt het de nagel en zorgt het ervoor dat de nagel minder snel scheurt. Sally Hansen Miracle Cure kan als kuur worden gebruikt door 4 dagen achter elkaar elke dag een laagje aan te brengen. Doe er dan geen nagellak overheen – anders trekken de nagellak pigmenten er in en vermindert de verzorgende werking, aldus Angelique. Heb je dit niet nodig, dan kun je de Miracle Cure ook gewoon als basecoat gebruiken.  

Toen was het tijd voor de nagelriemen. Hier werd Sally Hansen Vitamin E Nail Cuticle oil op aan gebracht. Breng een druppel aan en masseer deze in de nagel en nagelriemen. Voor lekker voor ’s nachts.

Als laatste mocht ik een kleurtje uitkiezen. Ik heb een donkere paars gekozen met een heel subtiel glittertje erin. Een goede tip van Angelique is om het flesje nagellak tussen de handen te rollen in plaats van te schudden. Ze verwarmt de lak gelijkmatig, verdelen de glitters goed door de lak en zou je ook geen overtollige lak op de kwast krijgen. De lak werd afgemaakt met de Sally Hansen Insta-Grip Fast Dry Base Coat om de kleur langer te behouden.

Sally Hansen heeft naast deze geweldige producten ook nog een aantal andere fijne producten. Als je nagels moeilijk groeien, wordt de Sally Hansen Maximum Growth olie aanbevolen. Sally Hansen Diamond Shine is een fijne base en topcoat. Als basecoat sluit het je nagel af zodat geen kleur je nagel kan penetreren. Als topcoat penetreert het alle lagen van je nagellak om ervoor te zorgen dat de nagellak beter blijft zitten. Als je nagels extreem zacht en breekbaar zijn dan is Sally Hansen Diamond Strength een goede optie. De lak bevat titanium en kleine diamantdeeltjes die een beschermend schild vormen op je nagels. Zodat de nagels sterker worden en beter kunnen groeien.

Doe mij maar dagelijks een nail-do op kantoor!

Lees ook