shop Revitalash Advanced Wimperserum Wij vinden dit het állerbeste wimpergroeiserum ter wereld. Het bestaat al even en daarmee heeft het een bewijs voor werkzaamheid wel geleverd. Bekijken Een verleidelijke oogopslag is de droom van elke vrouw. Veel volume en perfect gesepareerde wimpers zijn de grootste wens. Met de nieuwe Double Twist ™ mascara van Revlon, […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Een verleidelijke oogopslag is de droom van elke vrouw. Veel volume en perfect gesepareerde wimpers zijn de grootste wens. Met de nieuwe Double Twist ™ mascara van Revlon, creëer je volume én definieer je je wimpers met één fantastisch revolutionair borsteltje!

Revlon introduceert de Double Twist™ Mascara. Een ‘first to market’ technologie met een revolutionair 2-in-1 borsteltje. Dit borsteltje combineert traditionele borstelhaartjes met rubberen kammetjes. De haartjes geven je wimpers een mooi volume en de kammetjes definiëren de wimperhaartjes stuk voor stuk.

De ‘EasyGlide’ formule zorgt voor een boost aan volume met intense kleurpigmenten die zorgen voor  een volle en rijke kleur. De innovatieve  formule bevat spherische polymeren of ‘swelling spheres’ die op je wimpers glijden om meer volume te geven en een gladdere  textuur bieden voor betere applicatie.

Veel volume én perfect gesepareerde wimpers: ‘you can have it all’ met de nieuwe Double Twist™ mascara van Revlon.

Double Twist™ mascara is verkrijgbaar in de kleur Blackest Black voor een consumentenadviesprijs van € 11,95.

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

Revlon PhotoReady foundation voor een perfecte teint onder alle lichtomstandigheden

Lees ook