Onze stagiaire werd lichtelijk gek van de week op de redactie.

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Onze stagiaire werd lichtelijk gek van de week op de redactie. Ze gilde: ‘We moeten zo snel mogelijk aan de nieuwe Chanel Riva zien te komen!’ We dachten eerst nog dat ze het over bootjes had, wellicht was Chanel in bootjes gegaan? Smekend ging er vervolgens een mail naar ons pr-contact bij Chanel in Brussel en dit weekend snappen we pas goed wat ze met haar Riva-crave bedoeld.

Een kleur die zich verhoudt tussen babyblauw, babymint en een snuf Malediviaans zeegroen. In Engeland hebben verwoedde bloggers al de hand op het lakje weten te leggen en experimenteren er al driftig mee op los, zoals deze Britse blogster die zichzelf BritishBeautyBlogger noemt (zie foto rechtsboven). Prachtig, ja, erg fraai, ook in combinatie met dat Burberry-beige. Zelfs ook erg mooi voor een kledingcombinatie. Vanaf 1 december aanstaande is het als een collectors item-lakje bij Chanel stores te koop. Schrijf het in je agenda!

Bekijk hier nog meer beelden van de nieuwe lak. Om rekening mee te houden: afhankelijk van de lichtinval verschilt de tint nogal op de foto’s.

 

Lees ook