shop Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen. Bekijken Geniet iedere dag van een huid die het licht optimaal vangt en weerkaatst. Revlon introduceert PhotoReady™ Foundation. Een high-definition foundation die zorgt voor een […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Geniet iedere dag van een huid die het licht optimaal vangt en weerkaatst. Revlon introduceert PhotoReady™ Foundation. Een high-definition foundation die zorgt voor een perfecte en egale teint onder alle lichtomstandigheden. Zowel binnen- als buitenshuis ben je verzekerd van een prachtige finish.

De PhotoReady™ Foundation van Revlon biedt een volledige maar optisch onzichtbare dekking. Door toevoeging van photochromatische pigmenten die het licht reflecteren, zorgt Revlon PhotoReady™ Foundation voor een egale teint. De foundation is gemakkelijk te doseren dankzij de praktische pompflacon. Aanbrengen gaat eenvoudig met een foundationkwast, een make-up sponsje of de vingertoppen.

Naast een mooie dekking is het belangrijk dat de huid dagelijks goed wordt beschermd. Daarom bevat de professionele formule van PhotoReady™ Foundation beschermingsfactor SPF 20. De formule bevat geen olie en parfum waardoor de huid blijft ademen en eventuele imperfecties de kans krijgen om zich te herstellen.

De PhotoReady™ Foundation is verkrijgbaar in de kleuren Rich Ginger, Natural Beige, Cool beige en Nude voor een consumentenadviesprijs van €15,95.

(adv= advertorial)

Lees ook:

Revlon introduceert de Double Twist mascara voor veel volume en een rijke kleur

Lees ook