Geniet iedere dag van een huid die het licht optimaal vangt en weerkaatst.

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Geniet iedere dag van een huid die het licht optimaal vangt en weerkaatst. Revlon introduceert PhotoReady™ Foundation. Een high-definition foundation die zorgt voor een perfecte en egale teint onder alle lichtomstandigheden. Zowel binnen- als buitenshuis ben je verzekerd van een prachtige finish.

De PhotoReady™ Foundation van Revlon biedt een volledige maar optisch onzichtbare dekking. Door toevoeging van photochromatische pigmenten die het licht reflecteren, zorgt Revlon PhotoReady™ Foundation voor een egale teint. De foundation is gemakkelijk te doseren dankzij de praktische pompflacon. Aanbrengen gaat eenvoudig met een foundationkwast, een make-up sponsje of de vingertoppen.

Naast een mooie dekking is het belangrijk dat de huid dagelijks goed wordt beschermd. Daarom bevat de professionele formule van PhotoReady™ Foundation beschermingsfactor SPF 20. De formule bevat geen olie en parfum waardoor de huid blijft ademen en eventuele imperfecties de kans krijgen om zich te herstellen.

De PhotoReady™ Foundation is verkrijgbaar in de kleuren Rich Ginger, Natural Beige, Cool beige en Nude voor een consumentenadviesprijs van €15,95.

(adv= advertorial)

Lees ook:

Revlon introduceert de Double Twist mascara voor veel volume en een rijke kleur

Lees ook