Van geurexpert Tanja Deurloo

04:07 - 02:28
luistertijd 04:07 - leestijd 02:28

Welke parfums dragen bij aan je ultieme feestgevoel? Hoe parfumeer je je in deze dagen, welke plekjes op je lichaam zijn het beste om te parfumeren? Onze parfumexpert Tanja Deurloo geeft een paar zeer fijne feest tips zodat je altijd geheel in stijl bij het kerstdiner en/of oud & nieuw feest kunt verschijnen.

Feest tips van Tanja:

Koop je parfum nooit zonder het op je huid te hebben uitgeprobeerd. Een parfum ontwikkelt zich per huidtype anders, afhankelijk van zuurgraad, conditie, levenstijl, hydratatie, huidflora en huidlipiden. Voor een langdurig en intensief effect van parfum op je huid, is het verder belangrijk om je huid goed te hydrateren en te voeden voordat je een parfum op sprayt. Hoe beter je huid gevoed en gehydrateerd is, hoe vollediger een parfum tot ontwikkeling kan komen.

Layeren van parfum. Voor een extra intense geurbeleving kan je je parfum layeren, letterlijk: in laagjes opbouwen. Door een showergel en bodylotion van je eigen parfum te gebruiken, creëer je de eerste twee geurende basislagen. Als je tenslotte als finishing touch nog een beetje parfum op je huid sprayt, kan je de hele dag en nacht geurend door. Mocht je geen bijpassende bodylotion hebben van jouw favoriete geur: neem een royale hoeveelheid voedende ongeparfumeerde bodylotion in je handen en vermeng dit met een paar spraytjes van je eau-de-toilette of parfum. Het ultieme laagje met een geurende bodytalcumpowder (al dan niet met glitters) maakt het helemaal af.

Neem bijvoorbeeld Teint de Neige scented body powder van Lorenzo Villoresi. Een heerlijk geparfumeerd poeder.

Neem een tasverstuiver met je parfum mee in je handtas zodat je je op elk gewenst moment kunt parfumeren. Travelo is de nieuwste en meest innovatie navulbare parfumspray die je met de feestdagen in je tas moet hebben.

Kom langs bij Annindriya Perfume Lounge voor jouw feestelijke parfum (de prachtige parfumwinkel van Tanja Deurloo) voor  vele geurende originele en exclusieve cadeaus.

Bekijk onze film over de mooiste parfums voor de feestdagen 2010:

[media id=103 width=620 height=350]  ©BeautyJournaal.nl

Wil jij deze film downloaden? Dat kan hier.

Bekijk hier meer videojournaals.

Lees hieronder meer artikelen met onze parfumexpert.

Lees ook