Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van nagels.

00:56 - 00:33
luistertijd 00:56 - leestijd 00:33

Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van nagels. Trind Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht waardoor het mogelijk is overtollige nagelriemen eenvoudig, pijnloos en effectief te verwijderen met de Trind splintervrije Manicure Sticks. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien.

Trind adviseert dit product eens in de vier weken te gebruiken en het te combineren met Trind Cuticle Balsam om de pH-waarde van de huid te herstellen.

Trind Cuticle Remover is een van de producten uit het ‘Trind Perfect System’, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. Gebruik de Trind Perfect System set en in twee weken tijd krijg je sterke en gezonde nagels, prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen. Al je nagelproblemen worden hiermee in één keer opgelost.

Ga voor meer informatie naar de website van Trind.

 (ADV betekent advertorial)
 

 

Lees ook:

Trind  Cuticle Balsem tegen uitgedroogde nagelriemen

 

Lees ook