shop Avene Very High Protection zonspray spf 50 Deze 200 ml zonnespray bevat kalmerende, hydraterende bestanddelen en veilige Tinosorb zonfilters. Veilig voor mens en milieu. Bekijken Etos heeft  in samenwerking met Daphne Deckers een beauty & accessoires collectie ontwikkeld. Deze limited edition van Etos bestaat uit 32 artikelen, zoals make-up, haarversiering, bijoux en accessoires en […]

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Etos heeft  in samenwerking met Daphne Deckers een beauty & accessoires collectie ontwikkeld. Deze limited edition van Etos bestaat uit 32 artikelen, zoals make-up, haarversiering, bijoux en accessoires en is vanaf 29 november verkrijgbaar.

Etos roemt in het persbericht Daphne’s veelzijdigheid als glamourous vrouw en expert op het gebied van beauty en mode. Voor Etos was het dan ook een logische keuze om met haar samen te werken aan deze glamorous beauty collectie. ‘Etos is erg verheugd met haar collectie vanwege de feestelijke uitstraling en betaalbaarheid van de producten.’

Deckers heeft de lijn niet ontworpen maar heeft wel aan de wieg van de selectie gestaan. Ze laat weten: ‘Ik heb me helemaal kunnen uitleven tijdens de selectie van deze limited edition accessoires collectie. Uiteindelijk zijn het 32 artikelen geworden, variërend van glitternagellak tot veertjes voor in je haar. Voor mij zijn de feestdagen synoniem voor gezelligheid en er mooi, verzorgd en stijlvol uitzien. Daar heb ik rekening mee gehouden bij mijn selectie. Vandaar ook mijn keuze voor de kleuren zwart en goud, die voor dat extra feestelijke glamoureffect zorgen. Ik weet zeker dat ik mijn vriendinnen een plezier doe als ik deze cadeautjes voor ze onder de kerstboom leg!’ 

De prijzen van variëren tussen de €1,49 en €6,99

Ex-model Daphne Deckers maakt al geruime tijd furore als jurylid bij Holland’s Next Topmodel. Ze is het gezicht voor het kappersbedrijf Farouk Systems, al waar ze ook op de visitekaartjes van alle medewerkers pronkt, ze heeft haar eigen lingerielijn WoW (world of women) – te koop bij o.a. V & D, Descanso by Daphne Deckers bedtextiel. Daarnaast schrijft ze columns en boeken over haar leven en in het bijzonder over moederschap en vrouw-zijn. Ze is ambassadeur voor het Zeldzame Ziekten Fonds, het Nationaal Fonds Kinderhulp en de Pamperscampagne voor Unicef.

Lees ook