Cellulite is een van de meest voorkomende huidontsieringen bij vrouwen.

01:18 - 00:46
luistertijd 01:18 - leestijd 00:46

Cellulite is een van de meest voorkomende huidontsieringen bij vrouwen. De genen spelen een rol, maar de leefstijl ook. Het nieuwe anti-cellulite en contourverbeterende lichaamsverzorgingsproduct SlimCell reduceert de zichtbaarheid aanzienlijk. Bijkomend voordeel: ook de contouren van het lichaam verbeteren.

Slimcell is een luchtige gelcream met zeer actieve bestanddelen uit koffiebonen die de huid weer gladder en steviger maken. Ook krijgt de huid krijgt een mooiere kleur, een egalere structuur en zal zachter aanvoelen.

Slimcell bevat de hoogwerkzame stoffen cafeïne en theobromine uit koffiebonen (Theobroma cocoa). Ze werken als een plantaardige shock treatment om de afbraak van vet in de vetcellen te stimuleren. In de schil van de koffiebonen zitten ook hoge doseringen flavonoïden en magnesium die helpen bij het activeren van de microstimulatie. Waardoor de stofwisseling in en tussen de cellen verbeterd wordt.

Mail & Win!

Maak kans op een tube SLIMCELL anti-cellulite slimming gelcream ter waarde van € 59,95! Geef je complete adresgegevens + motivatie op via beautyjournaal@gmail.com

Win een 4-daagse citytrip naar New York!

Indien je het SLIMCELL product ook koopt, maak je meteen kans op een geweldige 4-daagse geheel verzorgde citytrip naar de meest bruisende metropool: New York!

(ADV betekent advertorial)

Lees ook