shop Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen. Bekijken Het überluxe cosmeticamerk Sisley viert het heuglijke feit dat de lipsticks nu tien jaar bestaan en grijpt de gelegenheid aan om de verpakkingen in een nieuw, modern jasje te steken. […]

00:40 - 00:24
luistertijd 00:40 - leestijd 00:24

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Het überluxe cosmeticamerk Sisley viert het heuglijke feit dat de lipsticks nu tien jaar bestaan en grijpt de gelegenheid aan om de verpakkingen in een nieuw, modern jasje te steken. De gouden verpakking is nu rose goud, in de dop is sierlijk de letter S uitgesneden, de vormgeving is ronder en compacter gemaakt. De naam van het merk komt nu ook terug in de lipstick houder zelf.

Het gaat om de serie langhoudende, hydraterende lipsticks. Hij is verkrijgbaar in 22 kleuren met een intense kleursamenstelling, van pastel tot diep warmrood. De lipsticks kosten 35,50 euro per stuk.

Bekijk hier de trailer van de introductie.

Lees ook