shop Solgar Ultimate Bone Support Wij vinden dit een van de beste supplementen die er is hiervoor. Solgar Bone Support bevat het zo hard nodige vitamine K2, in combinatie met vitamine D, met calcium, zink, magnesium, mangaan. Bekijken Dit vernamen we via Twitter. De kleurrijke en ontzettend leuk gecommuniceerde make-uplijn voor jonge meiden omvat 7 […]

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

Dit vernamen we via Twitter. De kleurrijke en ontzettend leuk gecommuniceerde make-uplijn voor jonge meiden omvat 7 productenlijnen voor het hele gezicht. De prijzen liggen onder de drie euro, en ze worden verkocht via Etos – behalve op de stations. Ook de Engelstalige website is de moeite van het bekijken waard. Echte make-upliefhebbers zijn dol op swatches en de makers van de site hebben ervoor gezorgd dat van alle producten, alle texturen en in alle kleuren kleurstaaltjes te vinden zijn. De productlijnen bevatten items vanaf 7 tot en met 32 kleuren. Bekijk hier ook de impressies die de meiden van Lushious Beauty maakten.

MNY is een afkorting van Maybelline New York. De verkoop van de producten is vandaag gestart. Het eerste wat wij denken: dat wordt een geduchte concurrent voor een ander heel populair merk: Essence. We zijn benieuwd naar jullie bevindingen. Laat het ons weten!

Lees ook