shop Footlogix voetvijl, Callus Softener en mousse De vijl en de mousse van Footlogix zijn voor schoonheidsspecialiste Anneloes de beste die ze tot nu toe getest heeft! Heerlijke gladde voetjes;-) Bekijken De cosmetica wereld hangt van revoluties aan elkaar. Dit najaar kun je gaan genieten van een paar bijzondere teintverfraaiers. Een van deze producten is Dior Crystal […]

04:21 - 02:36
luistertijd 04:21 - leestijd 02:36

De cosmetica wereld hangt van revoluties aan elkaar. Dit najaar kun je gaan genieten van een paar bijzondere teintverfraaiers. Een van deze producten is Dior Crystal Nude een fixerende balm die in plaats van poeder over je foundation heen wordt aangebracht. Een ander opvallend product is Lancôme’s Absolue Levrès Precious Cells een product in pen vorm die beloofd de mond weer jeugdig en sexy te maken. Het laatste revolutionaire product is de Midnight Star Collector van Guerlain. Verpakt in een prachtige toverstaf, beloven de kleine capsules de vermoeide huid op te peppen en een magische make-over te geven.

Dior Crystal Nude

Bijzondere fixatie balm

Het allereerste product wat onze aandacht trok is Dior Crystal Nude. Dit product is in een uitbreiding van de in 2009 geïntroduceerde Diorskin Nude foundation lijn.  Dior Crystal Nude is een balm die over de foundation heen wordt aangebracht om de make-up te fixeren. Voor Dior Crystal Nude is gebruik gemaakt van wat men actief gemineraliseerd water noemt: het hydrateert niet alleen, maar kan ook het licht weerkaatsen, zo lezen we. Dior belooft voldoende fixatie en een gematteerde finish. Je brengt het aan met het bijgeleverde sponsje. De fixatie werkt inderdaad en de eerste paar uur heb je absoluut een gematteerde teint. De huid voelt ook ongelofelijk zijdeachtig aan. Het opbrengen met het sponsje is lastig. De balm is transparant, het sponsje is wit. Daardoor zie je niet hoeveel je opdoet. Bovendien wil je je foundation er niet afvegen, dus moet je deppend aanbrengen. In de vergrotende spiegel zie je dan toch letterlijk deppende afdrukken op je huid. Dit moet je heel voorzichtig verspreiden, en dat is lastig met de spons – vanwege je foundation. Dit product zit, zoals je van Dior kan verwachten, in een prachtig doosje. € 40,30.

Lancôme Absolue Levrès Precious Cells

Spectaculaire applicator

Lancôme komt met Absolue Levrès Precious Cells rollerpen, waarin een serum zit op basis van de appelstamcel, dat de mondhuid moet beschermen. In 7 dagen beloofd Lancôme de lipcontouren weer soepel en gedefinieerd te krijgen, de lippen zijn kleur terug te geven en de lippen weer voller te maken. Wow, zou het echt waar zijn? De verpakking vinden wij fantastisch! Het ziet eruit als een chique mascarahouder, maar als je de dop eraf haalt, zie je het meest bijzondere: een applicator met drie massagebolletjes, die moeiteloos over de liphuid glijden en de gelserum afgeven. Prachtig! De applicator bevat een drukknopje. Het is even uitzoeken hoeveel je nodig hebt, er komt toch meer uit dan je nodig hebt – zoals zo vaak. Na het aanbrengen voel je subtiel een lichte tinteling. Je wilt geloven dat de liprand iets voller lijkt, maar eigenlijk kan je dat niet zien. Je ziet wel dat de lippen heel zachtroze worden. De gel houdt de lippen ook zacht en soepel. We zijn er nog niet uit of je het beter als nacht- of als dagproduct kunt gebruiken. Het moet in ieder geval wel onder je make-up en op de naakte huid. € 66,-

Midnight Star Collector

Toverstaf met straal serum

Midnight Star Collector van Guerlain is echt een product voor de december maand. Wanneer feest, drank en slaapgebrek de overhand krijgen en je naarstig zoekt naar instant oppeppers. De Midnight Star Collector lijkt wel een toverstaf. Hij bevat capsules voor eenmalig gebruik die de huid op verschillende manieren een oppepper geven. Als eerste kan je dit product aanbrengen voordat je naar een feestje gaat voor een opgefriste huid en een goede make-upbasis. Je kan het als huidhersteller aanbrengen voor het slapengaan, en the day after om de sporen uit te wissen. Het serum is lichtgeparfumeerd, smeert makkelijk uit, trekt onmiddellijk in. Je voelt de huid verstrakken. De teint wordt snel en volledig gematteerd. Voor de drogere huid is het beter eerst een crème aan te brengen. De huid wordt superglad, de foundation glijdt erover heen. € 57,60. Het product is hier afgebeeld met een goudkleurig poeder in verstuiver dat de naam Or Imperiale draagt.

Lees ook