shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken Vol trots presenteren we je het minimagazine van GoodSkin Labs! Het bijzondere merk uit kraamkamer van het Estee Lauder concern,  dat garant staat voor nieuwe […]

01:33 - 00:56
luistertijd 01:33 - leestijd 00:56

Vol trots presenteren we je het minimagazine van GoodSkin Labs! Het bijzondere merk uit kraamkamer van het Estee Lauder concern,  dat garant staat voor nieuwe merken en producten met een slimme werkzaamheid als het om rimpels gaat. En je kunt het allemaal zelf uitproberen want we hebben er een heel prettige mail & win actie aangekoppeld. Je wint een heel pakket!

Onder de merknaam GoodSkin Labs worden high techn producten geproduceerd die het aanzien van rimpels aanpakken. Je kent vast het merk Tri-Aktline wel? Het is nu opnieuw uitgebracht in Nederland. Tri-Aktiline is een instant rimpelopvullend product voor het gezicht. Het zit boordevol peptiden die een onmiddellijk gladstrijkend effect geven, maar ook op de langere duur doorwerken.

Onder de vlag van GoodSkin Labs is ook het bijzondere oogverzorgende duo Eyliplex-2 uitgekomen dat de strijd aangaat met fijne lijntjes en donkere kringen. De creatieve verpakking die eruit ziet als een lenshouder bevat een daggel en een nachtcreme.

En dan is daar nog het serum Smooth-365, een eerste hulp remedie die je altijd in je tas moet hebben, om een kreukeltje of je teint bij te werken. Deze egaliserende creme verheldert je teint ook.

Mail & Win

Je leest er alles over in het minimagazine. Bekijk ook de video met Frank Jarrod, de arts achter deze producten. En doe mee met de bijzondere mail en win actie waarbij je een heel pakket producten wint!

Veel leesplezier.

Lees ook