shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Het favoriete make-upmerk van visagisten, Make-up Forever komt in de decembermaand met een heerlijke rock chick make-uplijn.

De Limited Edition oogschaduw voor de feestdagen bestaat uit een diamond beige, pearly white, diamond black en iridescent silver kleurenpalet. De toevoeging van diamondpigmentjes zorgt ervoor dat de langhoudende basiskleuren als zwart en beige een extra betovering krijgen. Er zijn ook bijpassende oogpotloden bij. De look is bedoeld om er een Smokey Rock look van te maken. Hierbij is keuze uit 2 varianten: een met zwart en een met zilvergrijs.

Make-up Forever is te koop bij Sephora.

Ook deze make-up kit is helemaal te gek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Lees ook