Afgelopen week hebben testpanellid Gerti en uitgever van BeautyJournaal, Monique gekeken wat nou mooie blauw- en paarstinten zijn voor dit nieuwe seizoen.

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Afgelopen week hebben testpanellid Gerti en uitgever van BeautyJournaal, Monique gekeken wat nou mooie blauw- en paarstinten zijn voor dit nieuwe seizoen. We zijn gaan lakken en vergelijken. Check it out!

Wat kan kleur je in vervoering brengen, zeker als je met nagelwielen aan de slag gaat om swatches te maken (vakjargon voor kleurstaaltjes). Deze winter baden we in blauwe, paarse en ook groene nagellaktinten. Van waanzinnig mooi inktblauw als bij Estee Lauder tot diepjadegroen bij Collistar en intens  bessenpaars met een glittertje bij Trind tot en met paars met een bordeauxgloed bij O.P.I.

De lakschakeringen zijn net zo intens: van mat tot zachtglanzend, van changeant effect tot een glitterje, tot echt supervette glitters. Je kunt het downgraden tot een chic geheel of juist heel erg partylike maken. Al naar gelang je stemming, de gelegenheid, maar vergeet ook vooral niet te kijken naar je huidskleur. Want al schuifelend met de nagelwielen van Gerti kwamen we erachter dat niet elke tint blauw of groen even mooi staat. Het is dus belangrijk te weten hoe koel of hoe warm je natuurlijke huidtint is. Heeft hij een gele, roze of groene ondertoon? Vergelijk het maar een beetje met je haarkleur en verven. Bij Monique staan zowel koele als warme tinten goed, maar de koele hebben de voorkeur. Zo merkte ze dat ook bij de nagellaktinten: koeler blauw staat haar beter dan een warmer blauw, het egaliseert de teint van haar handkleur mooier.

Een selectie van nieuwe kleurtjes

 

 

 

 

 

 

 

 

van L naar R op het nagelwiel: OPI The Color to Watch, Chanel Paradoxal, OPI Diva of Geneva, OPI William Tell me About OPI, Catrice Wine Tastic, Estee Lauder Blue Dahlia, Trind CC135, OPI Yodel Me on my Cell, OPI Ski Teal We Drop

 

 

 

 

 

 

 

 

De mogelijkheden binnen de kleurgamma’s

Uit de collectie van Gerti – geen nieuwe lakkleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nagellak nieuws vind je hier.

Lees ook