shop Iconic Elements Daycream met natuurlijk UVA filter Bescherm je huid 365 dagen per jaar tegen UVA-straling. Dit is echt zo belangrijk!   Bekijken Een mooie huid begint met een gezonde huid. Dat weet iedereen. Wist je dat maar liefst 90% van de Nederlandse vrouwen zegt last te hebben van huidprobleempjes? Denk bijvoorbeeld aan droogte, […]

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Een mooie huid begint met een gezonde huid. Dat weet iedereen. Wist je dat maar liefst 90% van de Nederlandse vrouwen zegt last te hebben van huidprobleempjes? Denk bijvoorbeeld aan droogte, vlekkerigheid of littekentjes als gevolg van acne en oneffenheden. Biodermal biedt al ruim 30 jaar dé oplossing met P-CL-E crème.

P-CL-E crème is een unieke crème die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid ondersteunt, zodat je huid weer in balans kan komen. Hierdoor kun je P-CL-E bij uiteenlopende huidprobleempjes gebruiken. De crème heeft zijn uitstekende werkzaamheid de afgelopen dertig jaar veelvuldig bewezen en is dus niet voor niets het best bewaarde beautygeheim van veel Nederlandse vrouwen.

P-CL-E crème is perfect als dagcrème, als voedende nachtcrème of als kuurtje te gebruiken en biedt de huid onmiddellijk verzachting en een weldadige verzorging.

Verkrijgbaar bij drogisterijen in Nederland voor een consumentenadviesprijs vanaf €10,95 (15ml)

 (adv betekent advertorial)

Lees ook van Biodermal:

Lees ook